CDV INFO
Image default
Financieel

Moet u een persoonlijke lening krijgen om creditcardschulden af te betalen?

Schuld Consolidatie is een van de belangrijkste redenen om persoonlijke leningen af te sluiten, maar moet u een nieuwe lening afsluiten om uw creditcards terug te betalen?

Schuld Consolidatie is een van de belangrijkste redenen om persoonlijke leningen af te sluiten — maar moet u een nieuwe lening afsluiten om uw creditcards terug te betalen? Deze vraag wordt hier en op https://minilening-zonder-bkr.nl/ wat uitgebreider beantwoord. 

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen persoonlijke leningen afsluiten, is om te betalen bestaande schuld af. Dit is waarom:

  • U kunt schulden consolideren door één persoonlijke lening te gebruiken om meerdere creditcards af te betalen.

  • Persoonlijke leningen hebben doorgaans lagere rentetarieven dan creditcards, dus u kunt geld besparen op rente.

  • Persoonlijke leningen hebben vaste aflossingsschema’s (creditcards niet), dus u kunt krijg een definitieve schuldenvrije datum.

  • U kunt een persoonlijke lening met een vaste rente kiezen, die uw rentevoet vasthoudt, terwijl de meeste creditcards rente in rekening brengen tegen een variabele rente.

Dit zijn allemaal goede redenen om een persoonlijke lening af te sluiten voor het aflossen van creditcardschulden. Maar hoewel het in theorie een goed idee is om een persoonlijke lening af te sluiten om uw creditcards terug te betalen, betekent dat niet dat dit voor iedereen de juiste aanpak is.

Om te beslissen of u een persoonlijke lening moet krijgen om uw creditcardschuld, moet u uzelf de volgende vragen stellen:

  • Kunt u in aanmerking komen voor een persoonlijke lening? Als u geen goed krediet heeft, is het misschien geen optie om een persoonlijke lening te gebruiken om uw creditcardschuld af te betalen.

  • Kunt u genoeg lenen om uw kaarten terug te betalen? Kredietverstrekkers beslissen hoeveel ze u lenen op basis van krediet en inkomen. En het is misschien niet genoeg om terug te betalen wat u verschuldigd bent.

  • Bespaart u daadwerkelijk geld als u creditcards terugbetaalt met een persoonlijke lening? Als uw lening kosten of een hoge rente in rekening brengt, bespaart u mogelijk geen geld.

  • Kunt u het zich veroorloven om uw persoonlijke lening op tijd af te lossen? Neem nooit een lening tenzij u een plan heeft om de betalingen te betalen.

  • Zal je dieper in de schulden komen omdat je uitgaven niet onder controle zijn? Het vrijmaken van uw kredietlimiet door kaarten af te betalen met een persoonlijke lening is gevaarlijk als u uw kaarten waarschijnlijk opnieuw zult opladen.

Laten we elk van deze vragen nader bekijken om u te helpen u beslist of het een goed idee is om een persoonlijke lening af te sluiten om een creditcard af te betalen. Meer vragen? Ga dan naar https://leningmetbkr.com/

Kunt u in aanmerking komen voor een persoonlijke lening?

Persoonlijke kredietverstrekkers controleren doorgaans uw kredietscore en bewijs van inkomen willen voordat ze u geld lenen. Gerenommeerde kredietverstrekkers willen weten dat u een laag risico loopt, anders nemen ze geen risico met u.

Is uw kredietscore laag omdat u een heleboel creditcards heeft die niet of te laat zijn of te laat zijn betaald? Het is mogelijk dat u geen persoonlijke lening kunt krijgen om creditcards terug te betalen.

Als u wordt geweigerd wanneer u een persoonlijke lening aanvraagt, kunt u proberen een medeondertekenaar te krijgen, maar dit zet het krediet van de medeondertekenaar op het spel. lijn. Je zou ook kunnen werken aan het afbetalen van je creditcards totdat je je krediet voldoende hebt verbeterd om zelf in aanmerking te komen voor een persoonlijke lening.

Hoewel er persoonlijke leningen met een slecht krediet zijn, vragen velen hoge rente en hebben andere ongunstige voorwaarden. Het is niet de moeite waard om een van deze leningen te nemen om schulden te consolideren.

Kun je genoeg lenen om terug te betalen wat je verschuldigd bent?

Het bedrag dat je kunt lenen verschilt van persoonlijke kredietverstrekker tot de andere. U kunt meestal niet minder dan € 1.000 of meer dan € 100.000 lenen. En alleen omdat een geldschieter een maximaal leenbedrag van € 100.000 heeft, wil nog niet zeggen dat u daarvoor in aanmerking komt. Uw inkomen, bestaande schulden en kredietwaardigheid bepalen hoeveel u kunt lenen.

Als u slechts € 10.000 kunt lenen en € 20.000 aan creditcardschuld hebt, kan het toch de moeite waard zijn om de persoonlijke lening af te sluiten. U kunt nog steeds ten minste een deel van uw creditcardschuld consolideren. Helaas bespaart dit u misschien niet zoveel geld of maakt het aflossen niet zo eenvoudig als het consolideren van al uw creditcardschulden.

Zal u daadwerkelijk geld besparen door een persoonlijke lening te gebruiken om uw creditcardschuld te consolideren?

Persoonlijke leningen hebben over het algemeen een lagere rente dan creditcards. Maar dit is niet altijd het geval.

Als u een creditcard heeft met een promotionele APR van 0%, zult u geen persoonlijke lening met een lager tarief vinden. Als u die kaart zou consolideren, zou u uw rente verhogen en de uitbetaling duurder maken. In dit geval kunt u beter wachten tot uw 0%-tarief bijna afloopt en dan een persoonlijke lening afsluiten om het resterende saldo af te betalen.

Helaas, als u een slechte kredietwaardigheid heeft, hoeft u dit niet te doen in aanmerking te komen voor een persoonlijke lening met een lage rente. Uw enige optie is misschien een kredietverstrekker met een slecht krediet die u geld wil lenen tegen 35%. In dat geval zou uw rentetarief waarschijnlijk hoger zijn dan u op uw kaarten zou betalen. Het zou een slecht idee zijn om deze persoonlijke lening af te sluiten.

Merk in de oprichtingskosten mee bij het bepalen of het afsluiten van de lening u geld zou besparen. Als je nog maar een paar maanden hebt om op je kaarten te betalen en je zou hoge leenkosten krijgen, blijf dan bij het betalen van de kaarten.

Kun je de betalingen van je lening voor schuldconsolidatie betalen?

Persoonlijke leningen zijn ontworpen om binnen een bepaalde tijd afbetaald te worden. Uw maandelijkse betaling is gebaseerd op de hoeveelheid tijd die u heeft om uw lening af te betalen.

In sommige gevallen zal de maandelijkse betaling van uw lening hoger zijn dan de minimumbetalingen op uw kaart. Dit is iets goeds. Uw lening wordt veel sneller afbetaald dan wanneer u de minimumbetalingen op uw kaarten zou blijven doen. En u betaalt in de loop van de tijd minder rente. Maar het kan ook betekenen dat uw lening op dit moment niet betaalbaar is.

Ontdek de maandelijkse betaling van een persoonlijke lening die u overweegt. Neem de lening NIET aan, tenzij die betaling binnen uw budget past. Het afsluiten van een lening die u niet kunt betalen, kan uw kredietwaardigheid verpesten, u in de problemen brengen wegens te late vergoedingen en leiden tot juridische stappen tegen u.

Zal het gebruik van een persoonlijke lening om uw kaarten af te betalen, uw situatie erger?

Het afsluiten van een persoonlijke lening om uw creditcardschuld af te betalen, kan u helpen sneller schuldenvrij te worden als het de totale kosten voor schuldaflossing verlaagt. Maar het is geen magische oplossing voor uw financiën. U moet zich ertoe verbinden om binnen uw mogelijkheden te besteden en geen extra creditcardschuld aan te gaan.

Als u een persoonlijke lening afsluit en krediet op uw kaarten vrijmaakt, maar uw budget niet onder controle heeft, zult u maximaliseer die kaarten weer. Het kan zijn dat u geld verschuldigd bent aan een persoonlijke lening en uw creditcards.

Sluit geen persoonlijke lening af totdat u een budget heeft waar u van kunt leven. Zorg ervoor dat u niets op uw kaarten in rekening brengt dat u niet volledig kunt aflossen wanneer uw afschrift komt.

Een persoonlijke lening kan helpen bij het afbetalen van creditcardschulden, maar alleen onder de juiste omstandigheden

Er is geen juist antwoord op de vraag of u een persoonlijke lening moet nemen om uw creditcardschuld af te betalen. Het antwoord hangt af van of u in aanmerking komt voor een persoonlijke lening, wat de terugbetalingsvoorwaarden van uw persoonlijke lening zouden zijn en of u vastbesloten bent om schuldenvrij te worden.

Tenzij u geld kunt besparen en er zeker van bent dat u kunt betalen wat u verschuldigd bent, u moet eerst wat werk doen voordat u een persoonlijke lening krijgt.

 

https://minilening-zonder-bkr.nl/leningen-aanvragen/9500-euro-lenen/