CDV INFO
Image default
Auto

Je nieuwe Ford Transit Connect kun je nu leasen

Als je een nieuwe bedrijfswagen nodig hebt dan is het misschien even slikken als je kijkt naar de aanschafprijs van een nieuwe Ford Transit Connect. Maar zelf kopen is eigenlijk niet meer van deze tijd. Steeds meer bedrijven kiezen voor operational lease. Het maakt daarbij niet uit of het om slechts één bedrijfsauto gaat of om meerdere auto’s voor een compleet wagenpark. Voorheen werd eigenlijk alleen geleased door bedrijven die veel auto’s op de weg hadden. Of natuurlijk voor de dure auto van de directeur, die immers altijd in een aansprekende auto moest kunnen rijden om het bedrijf waardig te kunnen vertegenwoordigen. Nu is dat allemaal anders. Het is steeds gebruikelijker geworden om een bedrijfsauto te leasen.

Waarom kiezen voor operational lease? Operational lease auto heeft een groot voordeel. Het contract loopt minder lang dan bij financial lease. Daar komt bij dat je na afloop van het contract de mogelijkheid hebt om de auto alsnog voor een scherpe prijs te kopen. Dan word je dus alsnog eigenaar na afloop van het Ford Transit Connect lease contract. Dit is voor veel mensen doorslaggevend, omdat ze uiteindelijk toch graag een eigen auto willen hebben waarover ze zelf kunnen beslissen wanneer ze hem inruilen of wanneer er onderhoud en reparaties worden gedaan en door welke garage. Bij een leaseauto is het vaak zo dat de leasemaatschappij bepaalt waar je het onderhoud en de reparaties moet laten doen. Als je zelf een goedkopere optie hebt, kun je daarvan gebruik maken als je de auto in eigendom hebt.

Waar kun je een Ford bedrijfswagen leasen? Als je op zoek gaat naar een gunstig tarief en goede voorwaarden voor de Ford Transit Connect lease dan kom je natuurlijk al snel bij het internet uit. Hier kun je zonder veel moeite tarieven vergelijken en niet te vergeten de bijkomende voorwaarden. Pas als je alles op een rijtje hebt neem je de beslissing met welke aanbieder je in zee wilt gaan. Dit is voor veel ondernemers een geruststellend idee.

https://www.operationalleaseautozakelijk.nl/