CDV INFO
Image default
Auto

Ford Transit Lease

Is het tijd geworden om over een nieuwe lease van een bedrijfsauto na te denken? Ford Transit lease is al vele jaren een zeer populaire vorm bij veel ondernemers. Het is namelijk een auto waar je zeer veel kanten mee op kunt. Bovendien is hij al jaren één van de belangrijkere modellen van de Ford-fabriek, waardoor je dus veel van de nieuwste technologie erin terugvindt. Alles wat rijden veiliger, leuker en beter maakt is er wel in terug te vinden. Voor veel ondernemers is dit zeer aantrekkelijk. Maar er zijn natuurlijk ook een aantal andere belangrijke zaken die meetellen.

Een plan maken

Wanneer auto leasen zakelijk aantrekkelijk voor jou is, dan is het belangrijk dat je een plan van aanpak voor jezelf opstelt. Wat wil je doen met de auto? En welke voertuigen passen hier allemaal in. De Ford kan weleens op heel veel punten als beste uit de test komen. Zo heeft jij bijvoorbeeld een flinke laadruimte. Hij is zelfs één van de grootste bedrijfsauto’s als je het naar laadruimte bepaalt. Ook heeft hij flink wat kracht. Ook zuinig rijden is een belangrijk speerpunt geweest bij de ontwikkeling van het nieuwe model. Dit is dus ook een pluspunt voor de Transit.

Voordelen van leasen

Een zakelijk leasen kan zakelijk veel voordelen opleveren. Denk wel aan de vele voorwaarden die hieraan verbonden zijn. Zo is het het beste als je met je bedrijfsauto geen privékilometers rijdt. Dit kan je aanzienlijk schelen in de kosten. Wanneer je deze kosten er voor over hebt is het natuurlijk een ander verhaal. Wel is het goed om ook even te kijken wat de leasemaatschappij allemaal te bieden heeft aan extra’s. Denk bijvoorbeeld aan een andere Transit als leenauto als je eigen voertuig naar de garage moet. Neem dit soort zaken mee in je overwegingen als je een auto leaset.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Gerelateerde artikelen

Voorbereid leasen

Denk eens aan vermogen tuning … !

Zoek een autorijschool in Den Haag