CDV INFO
Image default
Auto

Autogarage in Ede zoeken

Afgelopen maand ben ik opzoek gegaan naar een autobedrijf Ede die mij kan helpen met een reparatie aan mijn auto. Ik heb namelijk sinds enkele maanden een nieuwe auto en toen ik hem kocht wist ik dat er wel wat dingen aan gerepareerd moesten worden. Zo moest er een nieuwe setje banden onder en moest er een nieuwe accu in. Echter ben ik niet zo’n techneut en dus zocht ik een autobedrijf Ede die voor mij deze reparatie’s kan uitvoeren en ook direct een APK beurt voor mijn auto kan verrichten. Ik ben daar dus naar opzoek gegaan in mijn woonplaats Ede. Lees in deze blog over het inschakelen van autobedrijf en voor welke ik gekozen heb!

AD autobedrijf Ede

Een autobedrijf die voor mij enkele reparaties kan verrichten en daarnaast ook een APK beurt kan verrichten op mijn auto. In die zoektocht naar een autobedrijf Ede ben ik terecht gekomen bij autobedrijf Ottink uit Ede. Ik ben bij hen terecht gekomen nadat ik ben gaan Googelen. Hieruit kreeg ik best een aantal resultaten die best wel interessant waren voor mij. Ik heb deze website’s bekeken en heb daaruit een aantal conclusies getrokken. Ik heb ze met elkaar vergeleken en gekeken welk autobedrijf mij het meeste vertrouwen gaf. Na wat onderzocht te hebben heb ik gekozen voor Ottink. Dit is een autobedrijf Ede die aangesloten is bij AD Autobedrijf. Het gaf mij vertrouwen om mijn auto daar heen te brengen en dus heb ik een afspraak gemaakt. Ik heb ze gebeld en heb gesproken met een aardige medewerker die mij vriendelijk te woord stond. Er was die week nog plek om banden te wisselen en om een nieuwe accu te plaatsen en begin volgende week kon ik mijn auto brengen voor een APK beurt. Super snel dus! Ik heb mijn auto er heen gebracht en ze waren snel klaar. Zoek jij ook een kwalitatief goed autobedrijf? Neem dan eens een kijkje op de website van autobedrijf Ottink.