CDV INFO
Image default
Auto

Rijscholen in Delft

Yes! Eindelijk ben je 16,5 jaar en dat betekend dus dat je mag beginnen met het nemen van rijlessen voor de auto! Waarschijnlijk kijk je hier al lang naar uit en misschien heb je zelfs al lopen zoeken naar de beste rijschool in Delft. Stop met zoeken! STARZZ rijopleiding is de beste rijschool in Delft!

Waarom kiezen voor STARZZ?

Wij van STARZZ zijn al actief in de rijschoolbranche vanaf 1984. Dit betekend dus dat wij heel erg veel ervaring hebben op dit gebied! Jij staat bij ons centraal want het gaat uiteraard om jouw rijopleiding. Wij stomen je helemaal klaar voor het rijexamen en wij streven ernaar dat je in één keer slaagt voor je auto rijbewijs! Wij doen dit stap voor stap en in je eigen tempo zodat je alles goed onder de knie krijgt.

De rijlessen

Eerst krijg je een gratis proefles en aan de hand van deze proefles beoordeeld de instructeur hoe snel je leert en kan hij je een indicatie geven van hoe veel rijlessen je ongeveer nodig heb om natuurlijk in één keer te kunnen slagen! De proefles is ook erg handig om te kijken of er een klik is met de instructeur. Je kunt beginnen wanneer je maar wilt bij STARZZ. Nu of straks, dat maakt niks uit. De rijlessen duren anderhalf uur. Hierdoor hebben we elke les de tijd om rustig op te starten en uit te leggen wat we die dag gaan doen zodat je het beste leert van de rijles!

Spoedcursus bij de rijschool in Delft

Wil je graag zo snel mogelijk je rijbewijs? Daar helpen wij je bij! Het is zelfs al mogelijk om binnen 10 dagen je rijbewijs te halen zodat je binnen enkele weken het roze pasje al in je handen hebt! Dit is erg handig om in bijvoorbeeld de zomervakantie te doen. Ook heb je op deze manier een hoog slagingspercentage omdat je dag in, dag uit bezig bent met het rijden!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op onze site www.starzzrijopleiding.nl voor onze acties en tarieven en wie weet heb je volgende week al je eerste les!