CDV INFO
Image default
Vakantie

Nooit gehoord van activiteiten om van te genieten in Düsseldorf

Vol met kunst, historische artisticiteit en weelderig groen is Düsseldorf niet alleen een klein stadje in Duitsland dat aan de oever van de rivier ligt, maar heeft het nog veel meer te bieden.

Je moet wat kennis hebben op het gebied van professionele autoverhuur en je concentreren op het genieten van je reis, deze website heeft meer informatie: https://www.autoprio.nl/nl-duitsland-luchthaven-dusseldorf-dus/. De autoverhuur dienst begeleidt je naar unieke plekken en geeft ook informatie over eten en accommodaties.

5 dingen om van te genieten in Düsseldorf:

Als je een bezoek aan deze cultureel rijke bestemming plant, dan zou je deze activiteiten hieronder niet willen missen.

Een blik op de Rijn:

Aangezien Düsseldorf een stad is die aan de oever van de rivier ligt, waarom zou je geen uitzicht op de stad willen hebben vanop de rivier? Als je Düsseldorf bezoekt, vergeet dan niet om een paar exclusieve en beroemde cruises te maken. Dit klinkt misschien als een beetje hectisch als je met een jetlag of zoiets te maken hebt, maar we verzekeren je dat dit rustgevende bezoek aan het water je zal opfrissen.

Er zijn verschillende boottochten en cruises die de toerist veel gratis voordelen bieden, waaronder,

  1. Gratis maaltijden.
  2. Gratis snacks.
  3. Gratis drank.

Stel dat je de kans krijgt om op een zeeschip te zitten dat dit alles biedt! Zorg er dan voor dat je de kans niet mist om de prachtig verlichte historische plaatsen vanaf de rivier te ervaren.

Koffie en cake? JA!

Na een flinke dosis geschiedenis, is het tijd om jezelf te vullen met wat moderne chique hapjes. We zijn er zeker van dat je de lokale delicatessen daar graag zou willen proberen, en we hebben de perfecte plek voor je om je middaghapje te nuttigen, maar dan wel met een Duitse Britse twist. Bezoek het café huftgold voor hun heerlijke koffie en gebak; dit café is zo uniek door de lichte en moderne sfeer, die het zo bijzonder maakt. Dit café staat bekend om zijn vers gemaakte taarten en de fruitige smaken die erin zitten.

 

Voel de mosterd muze.

Tja, als je een liefhebber van mosterd bent, dan zou een bezoek aan het mosterd museum in Altstadt een waar genot kunnen zijn. Er is zoveel dat je hier kan doen, samen met het proeven van de unieke smaak van de exotische mosterd; er zijn smaken die lokaal gemaakt zijn en die je nergens anders kan proeven, zoals de klassieker, honing en dille, kokosnoot en, kerrie smaak en nog veel meer. Rondom deze uitgestrekte mosterd markt kan je het prachtige mosterd museum bezoeken waar je de geschiedenis van de mosterdproductie door de tijd heen kan aanschouwen.

Doe de Tokio-tour.

Geloof je in teleportatie? Wij niet. Maar Düsseldorf heeft andere plannen voor jullie. Als je de essentie van Tokio in Düsseldorf wilt ervaren, dan hebben we de juiste plek voor je. Japanviertel is een Japanse thema wijk die gevuld is met prachtige en kleurrijke kraampjes die de kern van Japan bevatten. Hier vind je winkels en kraampjes met kimono’s, sushi, karaoke activiteiten en nog veel meer. En niet te vergeten de sfeer, die draait om Japanse bloemen en kleine vijvers.

Vergeet het U-Bahn netwerk niet.

Dit ondergrondse netwerk is een absolute aanrader als je in Düsseldorf bent, want de lokale kunstenaars hebben veel tijd en moeite gestoken in het mooi maken van de ruimte. De kunst vertegenwoordigt de essentie van Düsseldorf.

Dit zijn enkele unieke dingen die een echte aanrader zijn als je in de nabije toekomst naar Düsseldorf reist.

https://www.autoprio.nl