CDV INFO
Image default
Vakantie

Ontdek welke accommodatie u wilt huren aan rivier de Cèze

Bent u al helemaal klaar voor uw volgende (zomer)vakantie in de natuur? Voor de echte natuur- en cultuurliefhebbers is Frankrijk een ideale vakantiebestemming. Dankzij de ligging nabij Nederland is de reisafstand bovendien goed te overbruggen. Het is daarom niet vreemd dat dit land voor veel Nederlanders een populaire vakantiebestemming vormt. Als u graag zou willen overnachten bij een camping aan de rivier vlak bij een historische stad als Nimes, raden wij u aan om een kijkje te nemen bij het aanbod van Camping La Vallée Verte. U vindt dit park in La Roque-sur-Cèze, waar u aan de rivier de Cèze een prachtige accommodatie kunt huren voor uzelf en uw vrienden of gezinsleden.

Combineer een historisch dagje uit met ontspanning aan de rivier

Het grote voordeel van deze camping aan de rivier, is dat dit park een ideale uitvalsbasis vormt bij het plannen van culturele uitstapjes zoals een bezoek aan de stad Nimes of de historische stad Avignon. In combinatie met de natuur waar u zich in bevindt, heeft u ook direct de mogelijkheid tot het maken van diverse fiets- of wandeltochten. U hoeft uzelf dus geen seconde te vervelen wanneer u besluit om een accommodatie te huren aan de prachtige rivier de Cèze. Bent u juist op zoek naar wat ontspanning gedurende uw vakantie? Breng dan een bezoek aan het zwembad van deze camping of ga eropuit om een middag te zwemmen in de rustige rivier. Dankzij de weinige stroming die hier staat, is de rivier een veilige plaats om zelf of samen met uw kinderen het water in te gaan.

Kijk snel of er nog een plekje voor u vrij is

Camping La Vallée Verte is dus dé plek om aan de rivier de Cèze een accommodatie te huren voor uw vakantie. Ontdek op de website van deze camping aan de rivier bij Nimes snel welke plekken nog vrij zijn op de data die u op vakantie wilt gaan en boek direct uw overnachting. Zo kunt u uzelf alvast gaan verheugen op een onvergetelijke vakantie.

https://www.la-vallee-verte.com/camping-aan-rivier-bij-avignon/