CDV INFO
Image default
Vakantie

Een unieke vakantie bij deze camping aan rivier de Cèze

Bent u wel toe aan een welverdiende vakantie? Wilt u naar een vakantieland waar u van de zon geniet, heerlijk eet én leuke activiteiten onderneemt? Dan is Frankrijk altijd een goede optie. Niet voor niets is dit een van de meest populaire vakantiebestemmingen. Een mooi gebied dat u kunt ontdekken is de omgeving langs rivier de Cèze. Deze rivier is een aftakking van de Rhône en stroomt door een prachtige, bosrijke omgeving. De echte kampeerliefhebber komt hier prima aan zijn trekken; hier zijn immers talloze campings te vinden. Een camping die écht is aan te raden is Camping La Vallée Verte in La Roque-sur-Cèze. Hier bent u van alle gemakken voorzien en geniet u van een heerlijke vakantie.

Hier valt van alles te beleven!

In deze camping aan de Cèze kunt u diverse accommodaties huren, zoals stacaravans, luxe houten cabanes, lodges en safari’s. Ook vindt u er prachtige, ruime staanplaatsen waar u met uw caravan of tent heerlijk kunt vertoeven. Deze staanplaatsen zijn met of zonder privésanitair te boeken. De terrassencamping ligt op een bergheuvel, waardoor u van een uniek uitzicht geniet. Tevens zijn er verschillende zwemmogelijkheden voor de liefhebber in het zwembad of bij een van de kiezelstrandjes. Voor het afhalen van heerlijke zomerse gerechten kunt u het restaurant bezoeken en voor een vers croissantje in de ochtend is er ook een klein bakkerijtje te vinden. Voor optimaal genieten in Frankrijk boekt u daarom bij deze camping aan de Cèze.

Geniet binnenkort zelf van een heerlijke vakantie!

Wilt u ook een heerlijke vakantie beleven bij deze camping aan de Cèze? Boek dan snel uw accommodatie of staanplaats online. Heeft u vragen over deze camping, de accommodaties of faciliteiten? Neem dan contact op met een van de medewerkers van de camping, die u graag te woord staan. Zo kunt u vooruitkijken naar een heerlijke vakantie!

https://www.la-vallee-verte.com/