CDV INFO
Image default
Vakantie

Geniet van de leukste ouderenreizen bij dit bureau

VDP-reizen is een organisatie die zich specialiseert in groepsreizen. Waar ze begonnen met reizen die volledig in het teken stonden van Linedance, hebben ze hun reisaanbod nu aanzienlijk uitgebreid. Zo bieden ze bijvoorbeeld ook groepsreizen speciaal voor ouderen aan. U wordt vanaf uw aankomst op het centrale vertrekpunt volledig ontzorgd door deze enthousiaste professionals. Uw accommodatie, vervoer naar de bestemming en fantastische activiteiten zijn namelijk al voor u geregeld. Wat wilt u nog meer?

Echt ontspannen op de leukste excursies bij deze organisatie

Ouderenreizen zijn zeer geschikt voor 60-plussers die wel graag op pad willen, maar liever niet alles zelf regelen. Het enige wat u zelf hoeft te regelen, is uw vervoer naar de centrale opstapplaats. Daarna wordt u hartelijk ontvangen door deze specialisten en uw medereizigers. Vervolgens vertrekt u naar de bestemming van uw keuze. Bij VDP-reizen kiest u uit diverse prachtige bestemmingen, zoals Frankrijk of Noorwegen, maar u kunt ook kiezen voor een all-inclusive vakantie in een Nederlands hotel. Of u nu de zon en zee op wilt zoeken, of vooral de prachtige natuur in wilt: er is voor ieder wat wils. Uw accommodatie is uiteraard al geregeld, vaak op basis van halfpension. Er is een compleet programma voorbereid met interessante excursies om u de beste ervaring te bieden. Natuurlijk is er tussendoor ook genoeg tijd om te ontspannen, zodat u optimaal kunt genieten van uw trip. Als u interesse heeft in ouderenreizen, kunt u zich online aanmelden voor een reis die u zeker niet zal vergeten.

Reserveer uw plaats bij een van hun reizen

Bij VDP-reizen kiest u uit allerlei ouderenreizen waarbij u zelf bijna niets hoeft te regelen. Hun motto luidt dan ook “Uw vakantie, onze zorg.” Laat u het organiseren van uw reis graag aan deze experts over? Meld u dan aan voor een van de reizen uit hun aanbod en profiteer van een eenmalig bedrag voor accommodatie, vervoer én excursies.

https://vdp-reizen.nl/