CDV INFO
Image default
Huishoudelijk

Groen doen vraagt inzet en poen?

Groen doen vraagt inzet en poen?

Groen zou je inderdaad moeten doen, maar dan natuurlijk het liefste met zo min mogelijk poen.

Uiteraard. En waar kun je dan het eenvoudigst mee beginnen? Juist, met de gas ketels voor het verwarmen van je huis en water. Want die kunnen heel eenvoudig en voordelig vervangen worden door een elektrische variant. En zo kwamen wij op de website van elektrischeboiler.eu terecht.

 

Die doen aan groen, al jaren en voor hele schappelijke prijzen. Je ziet het direct; voor een elektrische boiler, een elektrische cv, waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen, doorstroomapparaten en allerlei accesoires moet je hier zijn.

Bij ieder product op de site staat een Nederlandstalige handleiding, je kunt door een calculator in te vullen bepalen welke boiler of cv voor jouw huishouden of kantoor het meest geschikt is. Dus die inzet voor groen, is best prima te doen. 

Bij elektrischeboiler.eu zijn er diverse merken elektrische boilers en elektrische cv’s te verkrijgen. Je kunt zelfs stellen dat de boilers er mooi uit zien. Platte modellen, slechts 25 cm diep, die zo, huppekee in een keukenkastje passen of je hangt de boiler gewoon in het zicht, wat geen stom idee is met het mooie strakke ontwerp.

 

 

Wat voor boilers verkopen ze daar dan? Close in boilers van 5 en 10 liter, maar ook zeer grote exemplaren, tot wel 1000 liter. 
De meeste elektrische boilers en cv’s zijn gewoon op voorraad, en kan je dus de volgende dag al in huis hebben.

Ze werken alleen met A merken, met hoogwaardige materialen, in de EU gemaakt, maar tegen super scherpe prijzen.

Alle elektrische boilers zijn bijzonder energiezuinig en hebben een energielabel A of B.

De ECO boilers van Wesen, Ariston, Lemet zijn bijvoorbeeld allemaal boilers met een smart/eco controller, volledig computer gestuurd waardoor de elektrische ketel zelflerend is en dus zelf regelt wanneer het de beste tijd is om het water op te warmen.

Dat alleen al kan een fikse besparing op de energierekeining opleveren. Bovendien zijn de meeste van deze elektrische boilers uitgerust met een issolatiewand van het allernieuwste polyuretaan foam waardoor het water extra lang warm blijft.

De elektrische boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, muurbeugel en montage schroeven.

Neem eens een kijkje op hun website en maak het jezelf niet al te moeilijk. Ze geven indien gewenst ook gedegen advies op maat. 

 

https://elektrischeboiler.eu/