CDV INFO
Image default
Industrie

Hier vindt u een magneetventiel voor elke denkbare toepassing

Voor elke toepassing vindt u een magneetventiel bij AIM Fluid Control B.V. Met deze magneetventielen kunt u uw medium sturen, controleren en managen. Qua medium kunt u denken aan neutraal, stoom, agressief, explosiegevaarlijk, pneumatiek of heet water. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste magneetventiel voor uw medium te vinden. Dit bedrijf helpt hun klanten dan ook om tot de juiste technische oplossing te komen. Zij hebben twee soorten magneetventielen: de tweeweg en drieweg magneetafsluiters. Beiden zijn zowel indirectwerkend als directwerkend te verkrijgen. Deze zijn ieder ook weer in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Waarom een magneetventiel voor mijn medium?

Een magneetventiel is eigenlijk een elektromechanisch gestuurde klep. Het wordt voornamelijk gebruikt bij gassen en niet-visceuze media. Er zijn verschillende soorten magneetventielen te vinden. Ze zijn een uitstekende keuze vanwege hun snelle responstijd, denk daarbij aan honderden milliseconden, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze hebben ook uitstekende afdichteigenschappen, wat niet onbelangrijk is in deze branche. De indirectwerkende ventielen openen alleen bij drukverschil en de directwerkende werken al vanaf nul bar. Heeft u bepaalde eisen voor druk of temperatuur bijvoorbeeld? Laat het dan eens weten aan dit bedrijf. Zij kunnen dan op basis van uw eisen een goed advies geven.

Eenvoudig online een magneetventiel kopen

Bij AIM Fluid Control B.V. kunt u gemakkelijk online een magneetventiel kopen. Wilt u toch eerst advies inwinnen? Dan is het bedrijf ook telefonisch bereikbaar of u kunt een afspraak inplannen. In de meeste gevallen zijn de producten bij dit bedrijf ook direct op voorraad. Zij hebben namelijk een klantspecifiek voorraadbeheer in hun service. Gaat u met dit bedrijf in zee? Dan kunt u ervan uit gaan dat ze u compleet ontzorgen. U kunt rekenen op een complete service met technische en logistieke maatwerkoplossingen. Zij stemmen hun oplossingen af op uw specifieke toepassingen en eisen. Ze werken voornamelijk voor OEM’ers, eindgebruikers en handelsbedrijven.

https://www.aimfluid.nl/nl