CDV INFO
Image default
Bedrijven

Het gebruik van de afdruk op papier

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je afdruk op papier te krijgen. De meest voorkomende manier vandaag de dag nog is het gebruiken van een continuous inkjet printer te gebruiken om zo je coding and marking op papier te krijgen. Vroeger werd alles wat gekopieerd of bedrukt moest worden gedaan met behulp van niets meer dan een vel papier en een balpen. Dit nam natuurlijk ontzettend veel tijd in beslag, omdat het gewoon een hoop tijd kostte om iets over te schrijven. Met behulp van de computer kun je heel snel en eenvoudig iets op papier typen en met een nog snellere snelheid kun je dat vervolgens weer uitprinten. Voor de meeste mensen is dit natuurlijk ideaal. Het nadeel ervan is echter wel dat alles eigenlijk een beetje op elkaar lijkt.

Hierbij moet je denken aan het feit dat ieder handschrift zo goed als uniek is. Met behulp van een printer en een programma waar je iets op kunt typen is dat unieke weg. Vaak wordt het standaard lettertype gebruikt in het programma waardoor elke brief elke keer opnieuw weer op hetzelfde lijkt. Het gebeurt echter niet meer dat alles met de hand wordt overgeschreven, want daar gaat gewoonweg teveel werk in gaat zitten. Je kunt het in principe eenmaal overtypen met behulp van een computer en je zou het vervolgens allemaal uit kunnen printen en op slaan. Zo zou je het eventueel op een later tijdstip nog een keer uit kunnen printen. Op deze manier wordt het wel heel gemakkelijk om dingen te kopiëren.

Er is door de jaren heen ontzettend veel veranderd en in een korte periode is er een grote sprong geweest op het gebied van kopiëren en dingen overschrijven. Er wordt vrijwel niks meer met de hand gedaan, omdat het gewoonweg teveel tijd kost om te doen.

http://www.kba-metronic.com/