CDV INFO
Image default
Financieel

Veilig lenen met de Cofidis Direct Cash formule.

Niemand kan in de toekomst kijken.Hoe staat u er over 10 jaar financieel voor?
Werkloosheid, echtscheiding, overlijden van de partner; het kan iedereen overkomen.
Vaak gaat u er dan flink op achteruit met uw inkomen.

 

U kan flink in de problemen komen met uw financieen, met allerlei vervelende gevolgen, met
als ergste ramp dat u mischien uw huis wel gedwongen moet verkopen. Als u uw huis gedwongen moet verkopen vangt u vaak een veel lagere prijs dan waneer u het op uw gemak zou verkopen.Er kan een flinke schuld overblijven waar u jaren mee blijft zitten.

Gelukkig is er de Cofidis Direct Cash lening. Cofidis wordt verstrekt door de stichting waarborgfonds eigen woningen, dat in 1993 door de overheid is opgericht.Als u een lening met Cofidis hebt ,staat het fonds borg voor de terugbetaling van uw eventuele restschuld mocht u uw huis gedwongen moeten verkopen.

Een lening met Cofidis is dus een veilige lening. Maar er zijn meer voordelen. Een lening met Cofidis is alleen mogelijk als u voldoet aan de inkomensnormen die opgesteld zijn door nationaal instituut voor budegetvoorlichting (NIBUD). Het NIBUD berekend het percentage van uw totale inkomen wat u kan uitgeven aan uw lening. Zo weet u zeker dat u voldoende geld overhoud voor: dagelijkse boodschappen, verzekeringen en andere kosten van levensonderhoud.

Nog een groter voordeel is het feit dat u een lagere leningrente gaat betalen. Dit rentevoordeel kan oplopen tot 0,6%. Dat is al gauw een paar honderd euro per jaar! Genoeg redenen dus om te keizen voor een lening met Cofidis .

http://geldleneninbelgie.com/cofidis-direct-cash/