CDV INFO
Image default
Auto

Ervaring met Autobedrijf Akkrum

Afgelopen maand kwam ik autowelles.nl tegen toen ik zocht op Autobedrijf Akkrum. Ik was opzoek naar een autobedrijf omdat ik het idee had dat mijn remmen niet meer de beste waren.  Het remmen klinkt namelijk niet super gezond meer, want het piept heel erg. En aangezien ze al relatief oud zijn denk ik dat ze aan vervanging toe zijn. Ik zocht via Google naar een autogarage in Akkrum. En kwam uit bij Autobedrijf Welles. Dit autobedrijf is aangesloten bij AD Autogarage. In deze blog vertel ik mijn ervaringen met Autobedrijf Teo Welles.

Over Autobedrijf Akkrum

Afgelopen week heb ik mijn auto naar Autobedrijf Akkrum gebracht. Dit omdat, zoals al beschreven staat, mijn remmen, naar mijn mening, aan vervanging toe zijn. De laatste tijd piepen ze heel erg en aangezien ze al aardig oud zijn, vindt ik het zelfs een beetje eng om erin te rijden. Want straks stopt mijn auto met remmen en veroorzaak ik een ongeluk. Ik maakte en afspraak bij garage Welles en kon nog die dag langs komen. De monteur reed mijn auto op zo’n brug. En begeleide mij naar de wachtkamer. Hij bood mij een kopje koffie aan en zei dat die over 5 minuten terug zou komen met het verlossende woord. Vijf minuten later kwam de monteur terug, en zei dat de remblokken aan vervanging toe zijn, want als ik hier nog veel langer meer door zou rijden, zou de kans op ongelukken aardig hoog zijn.

Helaas moesten er nog allerlei onderdelen besteld worden. Dus hij zou aan het einde van de week klaar zijn met de werkzaamheden. Ik kreeg een sleutel voor de leenauto mee en kon eindelijk naar huis. Met de leenauto reed ik die vrijdag, nadat ik een telefoontje gekregen had terug naar autobedrijf Akkrum om mijn auto op te halen.

De reparatie was klaar! De prijs niet super hoog en bovenal super kwalitatief! Ben jij opzoek naar een autobedrijf in de buurt van Akkrum? Of ergens anders in Nederland? Dan ik AD Autogarage zeker een aanrader!