CDV INFO
Image default
Groothandel

De beste feestjes

De beste feestjes

Heeft u het ook wel eens gehad? De volgende ochtend wakker worden na een feest en denken van jeetje, wat was dat een mooi feest. Ongetwijfeld. Vaak komt dit gevoel naar boven wanneer de gastheer / gastvrouw er de nodige energie in heeft gestoken. Dit wordt voornamelijk gedaan door mensen die het geld te besteden hebben. Dat is niet per definitie nodig. Er zijn ook zeker veel studenten die dit kunnen. En wie bent u nu om te zeggen dat studenten veel te besteden hebben? Hoogstwaarschijnlijk bent u zelf een student of bent u het geweest.

Studenten feesten worden georganiseerd door studenten. Het inslaan van de nodige dranken is dan ook geen klenigheid. Een bekende horecagroothandel in Groningen heeft daar handig op ingespeeld. Zij verkopen veel aan studenten en verenigingen. Horeca, goed en goedkoop. Daar hebben ze naam van het bedrijf ook aan ontleed. Zij verstaan het vak als geen ander en weten dat een feestje allang niet meer compleet is met een kratje bier. Zij verkopen daarom fusten bier, want wat is nauw lekkerder dan een vers getapt biertje. Niet alleen bier fusten maar alles wat daarbij hoort wordt deze ondernemers vakkundig geleverd voor partijen. 

Hoe mooi zou het zijn om een feest te geven waar iedereen de volgende ochtend van denkt, jeetje dat was echt veel te gek. Met een paar fusten bier, een tap en een muziek installatie komt u al heel dichtbij dat idee. Wanneer u twijfelt, bestaat er natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om een kleine bijdrage te vragen aan de gasten of het feest met meerderen te organiseren zodat u niet alleen voor de financiële kosten, de opbouw en afbouw hoeft op te draaien.

Ook bij horecagelegenheden, evenementen en andere gelegenheden leveren zij hun fusten bier en andere horeca artikelen tegen een zeer rendabele prijs. De gevestige horeca groothandels merken dat de branche vervaagt. De service moet beter en de prijs moet naar beneden. Dat kan ook door scherp in te kopen en grote volumes weg te zetten. Deze horecagroothandel is prima afspraken met brouwerijen waardoor ze uitstekend kunnen communiceren in de markt. Wilt u meer weten of heeft ook de behoefte aan een goedkoop vers getapt biertje kom dan een keer langs of kijk de website van een de grootste, goedkoopste en meeste betrouwbare horecagroothandel van Noord Nederland.

 

http://www.horecagoedkoop.nl