CDV INFO
Image default
Groothandel

Laboratorium apparatuur: een op maat gemaakte microscoop kopen

Er zitten grote verschillen tussen microscopen en ieder project vraagt om een geschikte microscoop. Voor de biologieles op de middelbare school volstaat een standaard biologische microscoop, maar voor bepaalde onderzoeksprojecten zijn hooggespecialiseerde microscopen noodzakelijk. U kunt bij LabAgency terecht om laboratorium apparatuur te kopen voor bijzondere onderzoeksprojecten. Niet alleen vindt u in hun uitgebreide assortiment standaard modellen, maar u kunt ook laboratorium apparatuur op maat kopen, zoals microscopen.

Aangepast aan uw wensen

Het kan voorkomen dat u op zoek bent naar een microscoop met een bijzondere functies over voor een specifiek doel. Deze microscoop kunt u misschien niet direct in het assortiment vinden. In zo’n geval kunt u contact opnemen met de specialisten van de groothandel om een microscoop op maat te laten samenstellen. Zo heeft u de optie om een microscoop samen te stellen die voldoet aan al uw eisen. Hierbij wordt er uiteraard ook rekening met uw budget gehouden. Een voorbeeld van een microscoop op maat is een speciale metaalmicroscoop.

Het merk Motic

Motic is een toonaangevend merk dat al ruim dertig jaar microscopen produceert. Het merk staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en produceert diverse soorten microscopen. U kiest bijvoorbeeld een biologische, omgekeerde of stereo(zoom) microscoop uit het assortiment. Een Motic microscoop kunt u ook op maat laten samenstellen, zodat de microscoop aan al uw wensen voldoet en u het onderzoek optimaal kunt uitvoeren. Door het kopen van de juiste laboratorium apparatuur boekt u betere resultaten.

Laat u adviseren door experts

De experts van LabAgency adviseren u graag over microscopen op maat. U wordt persoonlijk begeleid in het traject en ontvangt hulp bij iedere stap. Op basis van uw wensen voor de microscoop wordt u voorzien van vakkundig advies. Daarnaast ontvangt u een offerte op maat, zodat u weet waar u aan toe bent. Wanneer u een microscoop op maat laat samenstellen, bent u iets duurder uit, maar daarvoor krijgt u de voor u perfecte microscoop terug.