CDV INFO
Image default
Groothandel

Horecabedrijfskleding;’ daar zal jij als werknemer in stralen’.

Jij als werknemer in de horeca gaat elke week een paar naar het werk. Wanneer je vaste kracht bent, ben je bijna dagelijks in de keuken te vinden. Als vakantiekracht bedien je de klanten op terras slechts een paar keer in de week voor een paar uurtjes. Wat voor soort werknemer je ook bent van kok tot barmeid, je hoort er altijd tip top bij te lopen. Jouw haar in een paardenstaart of knoet en als man zijnde hoor je je voor de hygiëne netjes te scheren. In de horeca zijn nette en stevig zittende schoenen verplicht. Daarnaast behoor je jouw bedrijfskleding te dragen tijdens werktijd. Vaak heb je afgevraagd waarom je dit aan moet. De meeste restaurants en hotels besteden niet heel veel aandacht aan bedrijfskleding, daarom zijn de meeste werknemers niet echt tevreden over hun werkkleding. Jij ook? Lees dan gauw even verder.

Nieuwe bedrijfskleding

Is jouw bedrijfskleding van de horeca ook nodig aan vervanging toe? Overtuig je baas met behulp van dit artikel om nieuwe bedrijfskleding aan te schaffen, bedrijfskleding speciaal voor de horeca.

Het personeel is het visitekaartje van elke horeca onderneming. Met de werknemers komen de klanten als eerste in contact. Het is daarom belangrijk dat het personeel kwaliteit en professionaliteit uitstraalt, want alleen dan zal het horecapubliek het hotel, restaurant of café waarderen.

Er zijn slechts weinig horecaonderneming die zich bewust zijn van het effect van horecabedrijfskleding. Daarom kunt u zich op de markt van de horeca met goede bedrijfskleding, waar uw personeel in straalt onderscheiden.

Het is misschien even een investering nieuwe bedrijfskleding aanschaffen voor al het personeel. Dit kan zeker niemand ontkennen, maar de investering in de bedrijfskleding zal zich zeker terugverdienen. Daarnaast zullen de prijzen die onze webshop hanteren zal u versteld doen staan. En voor die prijs zijn de mogelijkheden ongekend. De bedrijfskleding is namelijk geheel naar smaak vorm te geven en het is zelfs mogelijk om de bedrijfskleding met uw horecalogo te laten bedrukken.

De keuze op het gebied van horeca bedrijfskleding is reuze.

Het assortiment aan horecabedrijfskleding is ruim. Van schorten tot nette overhemden, van zakelijke sjaals tot nette stropdassen.

De bedrijfskleding wordt niet voor niks bedrijfskleding voor de horeca genoemd. In de horeca is het hard werken, de bedrijfskleding die voor het horecapersoneel geschikt is, moet daar tegen kunnen. De materialen zijn kwalitatief goed en zelfs na vele wasbeurten blijft uw restaurant, hotel of café logo mooi.

http://www.shirtsenzo.nl/horeca-kleding/