CDV INFO
Image default
Groothandel

Vloerweegschalen en telweegschalen

Wanneer u in uw bedrijf met regelmaat goederen moet wegen, is het belangrijk dat u kiest voor de juiste vloerweegschalen of telweegschalen. Niet alleen het merk van de weegschaal is belangrijk, maar ook het type. Zeker voor industrieel of bedrijfsmatig gebruik zijn er tal van weegschalen verkrijgbaar met ieder hun specifieke kenmerken. Weet u niet of u het best een vloerweegschaal of een telweegschaal kunt aanschaffen? Kijk dan zeker eens op de website van LRE Weegtechniek of neem contact op met dit specialistische bedrijf. De medewerkers leggen u namelijk graag uit wat de verschillen zijn tussen de weegschalen en welk type het best bij uw werkzaamheden past. Zo bent u verzekerd van een uitstekend exemplaar.

Eenvoudig te reinigen vloerweegschalen

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eenvoudig te reinigen vloerweegschaal met een afneembare bovenplaat. Zo’n vloerweegschaal is vaak (volledig) uitgevoerd in roestvrijstaal. Dit is gemakkelijk schoon te maken; helemaal omdat u de bovenplaat kunt verwijderen. Doordat u de bovenplaat van de weegschaal snel verwijdert, hoeft u bijvoorbeeld niet te wachten tot het einde van de werkdag om deze schoon te maken. Tussen de bedrijven door kunt u in een handomdraai de bovenplaat afnemen, reinigen en weer terugplaatsen. Met vloerweegschalen van dit type heeft u dus nooit last van lange onderbrekingen wanneer hij onverhoopt vuil is geworden.

Een handige telweegschaal

Een telweegschaal biedt verschillende voordelen en ieder type heeft zijn eigen handigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een telweegschaal met een ingebouwde accu. Op die manier zit u met uw telweegschaal niet vast aan netstroom. Aangezien een telweegschaal vaak op meerdere plekken en door meerdere personen wordt gebruikt, kan het verstandig zijn om te kiezen voor een flexibel model. Bij een weegspecialist zoals LRE Weegtechniek vindt u altijd een model dat volledig voldoet aan uw wensen en eisen. Zo heeft deze specialist bijvoorbeeld ook ergonomische weegschalen.