CDV INFO
Image default
Groothandel

Groot assortiment tegels en andere materialen bij deze specialist uit Zuidland

Bent u op zoek naar een bouwmarkt met een groot assortiment tegels, dan is Van Noort BV dé winkel voor u. Deze bouwmarkt plus showroom is gelegen vlakbij Rotterdam en verkoopt naast tegels ook andere materialen voor badkamer en keuken, bouwmaterialen voor iedere doe-het-zelf klus en producten die u in de tuin vast goed van pas komen. De tegelcollectie is indrukwekkend. U bent van harte welkom om de showroom en de verscheidene tegelkasten te bekijken met meer dan 1000 wandtegels en zeker 200 vloertegels. Bent u ook geïnteresseerd in vloerverwarming? Maak dit dan kenbaar bij een van de deskundige medewerkers, want ook daar helpen ze u graag verder mee.

Het uitgebreide assortiment

Het is lastig om uit zoveel tegels een goede keuze te maken. Daarom kunt u gebruikmaken van de Tegelviewer op de website van deze specialist en daar bekijkt u meer dan 2000 soorten tegels zonder dat u daar uw huis voor moet verlaten. U plaatst ze in uw virtuele badkamer, woonkamer of keuken en ziet dan direct hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Bekijk dan direct de rest van het assortiment bouwmaterialen in Zuidland. Daar vindt u alles wat u als doe-het-zelver nodig heeft, van gereedschap tot hout en van radiatoren tot deuren en kozijnen. IJzerwaren, elektra, leidingwerk en pvc: u hoeft er niet voor naar een andere winkel.

Een grote showroom

Bent u in de buurt van Rotterdam? Ga dan naar de Van Noort BV showroom in Zuidland en u wordt niet teleurgesteld. Deze showroom is 1000 vierkante meter groot en u treft er 15 keuken- en 20 badkameropstellingen aan. Daar krijgt u vast inspiratie als u op zoek bent naar tegels voor deze ruimten. In de winkel loopt u langs alle bouwmaterialen. Met lage prijzen, uitstekende kwaliteit en een assortiment waar iedere doe-het-zelver enthousiast van wordt, is dit dé specialist voor u.