CDV INFO
Image default
Groothandel

Magneetband dat zelfklevend is voor elke onderneming

Als u voor uw bedrijf op zoek bent naar een passende oplossing op het gebied van magneetband, dan bent u bij de Markeringsshop zeker aan het juiste adres. Dit bedrijf biedt diverse oplossingen aan op het gebied van markeringen en heeft in de sectie magneetband een ruime selectie in het assortiment. Deze magneetband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Ook zelfklevend magneetband ligt hier binnen de mogelijkheden. Dit zelfklevend magneetband kan gebruikt worden voor ondergronden die niet magnetisch zijn. Zo heeft u het gemak van de magneetband ook op het moment dat uw ondergrond van kunststof is.

Diverse soorten magneetband

Binnen het assortiment magneetband zijn vele mogelijkheden. Het band is op rol verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Deze variëren van 15 mm tot wel 100 mm breed. Voor elke situatie is een gepaste breedte van band te vinden. Maar ook is het mogelijk om magnetische etiketten te bestellen. Waar u als bedrijf ook naar op zoek bent, binnen de sortering van dit bedrijf kunt u het zeker vinden. Een oplossing voor een niet magnetische ondergrond, is het gebruik van een magneetband dat zelfklevend is. Deze magneetband is met zijn lijmlaag te bevestigen aan vrijwel elke ondergrond. Wel is het van belang om deze ondergrond goed te reinigen voor het bevestigen van dit band.

Stel al uw vragen

Heeft u nog vragen? Weet u niet zeker wat voor u de beste oplossing is en wilt u hulp bij het plaatsen van uw bestelling? Dat is zeker mogelijk. U kunt direct telefonisch contact opnemen of een email sturen naar het op de website vermelde emailadres. Een medewerker zal u graag te woord staan en u adviseren. Vindt u het product dat u zoekt niet in de webshop? Ook dan is het verstandig om even contact op te nemen met dit bedrijf, zij helpen u graag verder en hebben wellicht wel mogelijkheden om het door u gewenste artikel te bestellen en toe te sturen.

 

https://www.demarkeringshop.nl/