CDV INFO
Image default
Groothandel

Onthardingszout: de oplossing

Bent u op zoek naar onthardingszout, maar weet u niet zo goed welke voor u de beste keuze is? Bij H. van Namen kunt u kiezen uit verschillende soorten onthardingszout. Mocht u er niet helemaal uit komen, dan helpen zij u graag verder met advies op basis van verschillende factoren zodat u uiteindelijk tot het juiste product komt. Door te kiezen voor het juiste product worden eventuele problemen voorkomen of op de juiste manier aangepakt, zodat u zich snel weer kunt richten op uw werkzaamheden.

Zout dat veelzijdig te gebruiken is

Onthardingszout is op vele manieren in te zetten. Naast het gebruik in het huishouden ter voorkoming van kalkaanslag of het oplossen van verstoppingen, is onthardingszout ook goed te gebruiken binnen de landbouw. Omdat er in de landbouw veel met water gewerkt wordt, dient men er rekening mee te houden dat hard water de levensduur van verschillende apparaten kan verkorten. Onthardingszout kan ervoor zorgen dat apparaten langer mee gaan omdat deze ervoor zorgen dat de kalkvormende mineralen uit het water getrokken worden. Op deze manier wordt het water geschikt voor al uw apparaten en leidingen. Er zal dus minder snel schade ontstaan op uw apparaten en leidingen.

Kies uit een ruim aanbod

Onthardingszout wordt in verschillende vormen aangeboden. U heeft keuze uit los zout of tabletten en daarnaast zijn er nog verschillende zuiverheidspercentages. Het is verstandig om van tevoren goed te controleren welke vorm van dit product u het beste kunt gebruiken. U wilt namelijk niet dat u kiest voor te fijn zout dat vervolgens gaat klonteren, waardoor u alsnog met verstoppingen komt te zitten. Het zuiverheidspercentage geeft u een idee van eventuele toegevoegde middelen en ook eventuele verontreinigende middelen. Hoe hoger het percentage, hoe zuiverder het zout is. Bij H. van Namen kiezen ze voor zout dat een hoog zuiverheidspercentage heeft waardoor het voor veel doeleinden geschikt is.

https://www.vannamen.nl/