CDV INFO
Image default
Groothandel

Een PET pharma media-fles online bestellen

Wanneer u in de pharmaceutische dienstverlening werkzaam bent, heeft u waarschijnlijk wel een media-fles nodig voor het bewaren van uiteenlopende middelen. Vaak zijn dergelijke media-flessen in diverse uitvoeringen nodig om de omvang aan medische artikelen in op te slaan. Bij PET Power vindt u precies wat u nodig heeft. Online vindt u heel eenvoudig de juiste maten aan PET-flessen, die u direct inzet voor het bewaren van medische of farmaceutische middelen. Met een simpele configurator krijgt u snel inzicht in welke maten aan flessen u nodig heeft, zodat u altijd beschikt over het juiste formaat aan media-fles of PET-fles.

Optimaal gereinigd voor steriel gebruik

U rekent erop dat alle flessen en potten binnen de pharma bottles van PET Power zorgvuldig het volledige traject aan fabricage zijn doorlopen. Hierdoor bent u verzekerd van flessen die optimaal zijn gereinigd voor gebruik. Met de juiste media-fles of PET-fles loopt u zo geen kans op besmettingen door het materiaal waaruit de flessen zijn vervaardigd. In een clean room wordt de lucht optimaal gefilterd door een HEPA-filter, waardoor tot wel 99 procent aan deeltjes die groter zijn dan 0,3 μm worden tegengehouden. Ook de temperatuur en luchtvochtigheid wordt zo stabiel mogelijk gehouden. In een laatste fase worden uw PET-flessen steriel gemaakt door middel van gammastraling vanuit het isotoop Cobalt60.

Ontdek wat de specialist voor u kan doen

Wanneer de uw PET-fles of media-fles optimaal gereinigd is voor gebruik, worden deze flessen uitgestald in brickpacks en verpakt met gesealde verpakkingsmateriaal. Dit materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, zodat uw flessen niet opnieuw besmet kunnen raken bij contact met de buitenlucht. Voor het opslaan van al uw medische producten rekent u op uitstekende flessen, die volledig steriel bij u worden afgeleverd. Voor een farmaceutische dienstverlening kunt u bij PET Power terecht voor flessen van verschillende omvang. Neem daarom contact met hen op en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.