CDV INFO
Image default
Groothandel

Kiezen voor een elektrische rolluikmotor óf systeem met bandopwinder

Om de rolluiken gemakkelijk te bedienen is de installatie van een elektrische rolluikmotor een goede optie. Zeker wanneer dit wordt gedaan met de hulp van een specialist zoals Shadowparts. Het is dan mogelijk om de juiste motor bij de juiste rolluiken te vinden. Al kan het ook zo zijn dat een bandopwinder voor het rolluik een betere keuze is. In dat geval zal dat advies dan ook gegeven worden. Het is vooral belangrijk dat de rolluiken voor u goed werken. Daarom is het kiezen van het juiste systeem daarin een essentiële stap. Het is fijn om te weten dat u daarin advies van een expert kan ontvangen, zodat u niet zelf alle voor- en nadelen hoeft uit te zoeken.

Zaken die het overwegen waard zijn

Wanneer u rolluiken in huis of op kantoor gebruikt, dan moeten die natuurlijk wel goed werken. Het gaat dan vooral om het gemak van ophalen en laten zakken. Zeker in het geval van een elektrisch rolluik is dit belangrijk. De rolluikmotor moet dan lang meegaan en geen defecten vertonen. Dit kan immers heel vervelend zijn op een warme dag of wanneer na het werk de zaak afgesloten moet worden. Om defecten te voorkomen, kan de keuze gemaakt worden om voor een rolluik met bandopwinder te kiezen. Hiermee zijn defecten niet uitgesloten, maar is de kans er wel kleiner op. Dit komt doordat een rolluik met bandopwinder wat simpeler in elkaar zit.

Bestel hier al uw onderdelen

Wanneer u al weet welk systeem u wilt installeren, kunt u daarvoor bij Shadowparts de benodigde onderdelen bestellen. Het is niet alleen voor een rolluikmotor of een bandopwinder voor een rolluik slim om de specialist in te schakelen. Er zijn nog veel meer onderdelen en accessoires bij hen te koop die het gebruik van de luiken kunnen bevorderen. Natuurlijk kunt u ook in de webshop terecht wanneer u met een defect rolluik kampt. Door het diverse aanbod aan bandopwinders, rolluikmotoren en aanverwante onderdelen bestelt u snel vervangende exemplaren en lost u het probleem snel op!