CDV INFO
Image default
Auto

Binnen 1 dag je autotheorie-certificaat met 100% slagingskans

Binnen 1 dag je autotheorie halen op een locatie bij jou in de buurt, met 100% slagingskans. Die zekerheid heb je bij 123theorie.nl. Je wordt met professionele begeleiding en eenvoudig te begrijpen cursusmateriaal aan het gewilde certificaat geholpen. Oók als je last hebt van faalangst, ADHD hebt of taalproblemen als dyslexie.

Eendaagse cursussen bij jou in de buurt

123theorie.nl geeft eendaagse autotheorie-cursussen door heel Nederland. Elke werkdag worden er in één of meer grotere plaatsen lesdagen gehouden. Als u in Noord-Brabant woont, kunt u bijvoorbeeld een theoriecursus in Breda of Eindhoven doen, als u in Zuid-Holland woont behoort een theoriecursus in Rotterdam of Den Haag tot de mogelijkheden. Daarnaast is 123theorie.nl aanwezig in Amsterdam, Utrecht, Deventer en Arnhem. De eerstvolgende cursusdata en locaties staan vermeld op onze website.

Zekerheid voor het behalen van je autotheorie-certificaat

De 1-daagse autotheorie-cursus van 123theorie.nl is geschikt voor iedereen. De speciaal ontwikkelde dagcursus vermoeit je niet met saaie theorieboeken of uitgebreide cd-roms. De cursus is praktijkgericht, waarbij je aan de hand van allerlei trucjes en ezelsbruggetjes de verkeersregels onder de knie krijgt. 123theorie.nl wil dat iedereen slaagt voor het autotheorie-examen. Als je de eerste keer zakt bij het CBR examen, krijg je de eerstvolgende theoriecursus gratis aangeboden. Inmiddels gingen al meer dan 20.000 cursisten je voor!

Heb je nog vragen over de eendaagse cursus autotheorie? Bel ons gewoon op (085 – 060 1230 of 06 – 29 99 99 62) of stuur een e-mail naar info@123-theorie.nl. Als je je snel inschrijft voor de cursus, profiteer je van een speciaal actietarief, inclusief lunch en vervoer. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier op onze website. U krijgt een spoedcursus én wij reserveren direct een examenplek voor je bij het CBR.

Gerelateerde artikelen

Bedrijfswagen leasen: het hele jaar door

De financiële achtergrond van een bestelwagen leasen

Elektrisch rijden is beter voor mens en milieu