CDV INFO
Image default
Kinderen

Leuke kinderkleding shoppen?

Is er een kleine opkomst en wil je leuke kinderkleding shoppen, dan is het logisch dat je niet weet waar je moet beginnen, want er is tegenwoordig zoveel keuze aan leuke kinderkleding. Zo kan het lopen in de stad namelijk veel langer duren dan dat je eigenlijk gepland had, want elke winkel heeft namelijk wel leuke kinderkleding en zo blijf je dus ook nog eens in dilemma wat nou een goed merk is of niet en welk merk je dus wel of niet moet gaan kopen. 

Kleren voor een baby

Heb je nog een boxpakje nodig? Dan is een Quapi boxpakje misschien wel het boxpakje die je wilt hebben voor de kleine! Misschien zou je het nog eens stiekem kunnen seinen en wie weet krijg je dat wel cadeau wanneer de kleine geboren is. Maar Quapi is een eigentijds kinderkleding merk van Hollandse bodem. Het merk werd in 2010 opgericht en de oprichter van Quapi wilde graag leuke kinderkleding ontwerpen waarin kinderen en niet alleen hip uitzien, maar waar ze zich in ook nog eens lekker voelen en waarin ze goed kunnen bewegen. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste, want kinderen zijn nou eenmaal nog zo speels en beweeglijk op zo’n jonge leeftijd en daarom is het fijn als ze lekkere beweeglijke kleding aanhebben. 

 

Een leuke weetje is misschien dat de naam Quapi wordt afgeleid van het Spaanse woord ‘knapperd’. Nu klinkt het uiteraard vrij logisch waarom het merk alle kinderen in trendy kleding wilt laten stralen. Naast normale kleding bieden ze ook Quapi newborn aan, Quapi baby en Quapi kinderkleding. 

Een bekendere merk?

Naast dat Quapi Newborn kleren aanbiedt, biedt ook het merk name it newborn kleren aan. Waarschijnlijk een merk dat iets bekender ligt bij de meeste beginnende ouders. Maar over de jaren is het uiteraard leuk om verder te kijken naar andere leuke kleertjes. 

 

Bij Name It ontwerpen ze namelijk mooie en betaalbare kinderkleding voor kinderen die weten wat ze willen. Name It creëert trendy ontwerpen met een sterke focus op denim en altijd met comfort, veiligheid en kwaliteit in het achterhoofd. Zo probeert Name It altijd hun uiterste best te doen om de juiste stijl op het juiste moment tegen de juiste prijs aan te bieden. 

 

Name It wordt ook geïnspireerd door de directheid van de kinderen zelf en bekijken de wereld door hun ogen. De creativiteit van de kleren van Name It zit geworteld in de spontaniteit, oprechtheid en de directheid van de kinderen. En daarom vind je bij Name it kleren voor baby’s, kinderen, en tweens voor elke smaak, stijl en gelegenheid. Daarnaast probeert Name It ook nog eens mee te gaan met de huidige trends en dat proberen ze weer terug te laten zien in de kleren. Ideaal dus en het is dus ook nog eens heel makkelijk shoppen als ouder zijnde, want je kan dus zo klaar zijn!