CDV INFO
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren doet u bij Intervote!

Wilt u graag stemkastjes huren? Bij Intervote bent u dan aan het juiste adres! Al vele jaren zijn zij dé specialist op het gebied van stemkastjes verhuren. De stemkastjes van Intervote bieden u ontzettend veel voordelen en hebben erg veel mogelijkheden. Zo is de voorbespreking helemaal gratis, wordt er gewerkt met turn-key tarieven en kunt u tot wel 4000 stemkastjes huren! Daarnaast biedt Intervote u uiteraard nog veel meer mogelijkheden op het gebied van stemkastjes huren, maar daarover later meer.

Stemkastjes huren met persoonlijke- en unieke service!

Wanneer u stemkastjes gaat huren bij Intervote, dan mag u rekenen op een persoonlijke en unieke service. Intervote vindt het namelijk belangrijk om zich keer op keer te onderscheiden van andere verhuurders van stemkastjes. Bij Intervote kunt u de stemkastjes met een gerust hart huren. Bij verlies wordt er namelijk geen eigen risico gehanteerd. Het risico bij verlies van de stemkastjes ligt volledig bij Intervote! Dat is alvast het eerste punt waarop Intervote zich onderscheid van andere aanbieders! Het tweede punt waardoor Intervote nog unieker wordt, is dat Intervote werkt met een vaste crew van Field specialisten. Al onze Field specialisten hebben jarenlange ervaring en weten dus precies wat zij doen. Bij Intervote hoeft u dus niet bang te zijn dat er dingen mis gaan met de stemkastjes!

Altijd up-to-date

Een stukje vertrouwen vinden wij erg belangrijk wanneer u ervoor kiest om stemkastjes bij ons te huren. Wij vinden het ook erg belangrijk dat u weet hoe alles in zijn werk gaat met de stemkastjes. Om die reden geven wij u een kosteloze demonstratie op locatie, zodat u alle mogelijkheden kunt uitproberen en u precies weet hoe alles in zijn werk gaat. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan! Daarnaast zijn alle stemkastjes van Intervote volledig up-to-date.

Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Wij hebben al erg veel ervaring opgedaan met het verhuren van stemkastjes. Zo hebben wij al gewerkt voor bedrijven als Shell, Abbott en KLM! Iedere keer weer zorgen wij voor tevreden klanten, dat is altijd ons uiteindelijke doel! Wilt u ook graag zo’n tevreden klant worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u altijd verder en bespreken alle mogelijkheden met u. Zo weet u zeker dat u voor de juiste aanbieder van het verhuren van stemkastjes kiest!