CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Makelaar Veenendaal

Bekijk hier de website van Ditters.nl voor makelaar Veenendaal! Zo luidde de advertentie toen ik op internet aan het zoeken was naar een makelaar. Ik ga namelijk studeren in Utrecht en zou  graag een appartement willen huren in Veenendaal of iets dergelijks. Ik woon nu in Opheusden maar ik wil ook weer niet te ver van huis gaan wonen, dus vind ik Veenendaal een mooie oplossing omdat ik dan ook vrijwel direct bij het station ben, i.p.v. eerst met de auto naar Rhenen te moeten rijden. Echter zit het in Veenendaal behoorlijk vol en degene die nog vrij waren, hadden behoorlijk hoge huurprijzen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een makelaar Veenendaal. In dit blogje leg ik graag uit hoe ik bij Ditters.nl ben gekomen en of dat ik een mooie woning heb kunnen huren.

Ditters Makelaar Veenendaal

Om een makelaar als Ditters Makelaar Veenendaal te vinden, ben ik eerst gaan Googelen. Nadat ik in de zoekmachine makelaar Veenendaal had ingetypt, kwam ik al gauw Ditters Makelaars Veenendaal tegen. Ik ben naar de website gegaan en zag dat zij ook adviseren over hypotheken. Dit komt voor mij erg handig uit, omdat ik hier nog totaal in onbekend ben. Op de website van Ditters zag ik ook een zoekfunctie. Hier kon ik enkele criteria opgeven (zoals minimale en maximale huurprijs), plaats etc. Nadat ik mijn criteria had ingevuld, vond ik direct een hele mooie woning die te huur stond bij Ditters.nl.

Contact met Ditters

Omdat deze mij zo goed beviel, heb ik contact opgenomen met Ditters. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde direct enthousiast. Daarom nodigde hij mij gelijk uit om langs te komen bij de woning. Heel gaaf natuurlijk!

Op de afgesproken dag ben ik naar de desbetreffende woning gegaan. En Ditters Makelaars Veenendaal stond daar al op mij te wachten. Omdat het open huis was, waren de bezoekers op dat moment afwezig. Dit is voor mijzelf natuurlijk ook wel wat handiger. Daar aangekomen bleek het voor een student een prima onderkomen te zijn.

Uiteindelijk heb ik besloten om hier mijn woning van te gaan laten maken. Ik trek er over een paar maandjes in en hoop dat het mij zal bevallen.

Mocht je nou ook een makelaar nodig hebben omdat je op kamers wilt wonen, of een huisje wilt kopen? Dan raad ik jou Ditters Makelaars Veenendaal aan voor goede service en natuurlijk een mooi aanbod aan huizen.