CDV INFO
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waarom je een Magento 2 specialist zou moeten inhuren

Het Magento 2 platform biedt een aantal voordelen ten opzichte van zijn voorganger. Het heeft een verbeterde gebruikerservaring, snellere prestaties en schaalbaarheid. Dit maakt het de perfecte keuze voor bedrijven die willen concurreren in de moderne digitale wereld van vandaag. Veel e-commerce winkels hebben hun besturingssystemen al geüpgraded naar deze nieuwe versie van Magento. Maar er zijn nog genoeg bedrijven die deze stap nog niet hebben gezet. Als je een van hen bent en erover nadenkt ofje jouw huidige Magento-winkel al dan niet moet upgraden, lees verder waarom de hulp van een Magento 2 specialist handig is. 

Als je een eCommerce bedrijf runt met de oudere versie van Magento, vraagt je je misschien af of het de moeite waard is om de overstap te maken naar een nieuwere versie voor je bedrijf. Hier zijn verschillende redenen waarom het inhuren van een specialist die weet hoe te werken met Magento 2 gunstig zou zijn voor je bedrijf…

Nieuwe technologieën en functies

Het meest voor de hand liggende voordeel van Magento 2 is dat het een hoop nieuwe technologieën bevat. Allereerst is het gebouwd op een moderne software architectuur, waardoor het makkelijker te schalen is. Het gebruikt ook open source code, wat de cost of ownership verlaagt. Ten tweede gebruikt het een volledig nieuwe templating engine, die veel krachtiger is dan die van zijn voorganger. Dit betekent dat het systeem in staat is om meer complexe online winkels met hoge volumes te beheren. Ten slotte gebruikt het ook een krachtigere zoekmachine. Dit is gunstig voor klanten, die sneller kunnen vinden wat ze zoeken. Het is ook gunstig voor SEO, omdat zoekmachines je pagina’s gemakkelijker kunnen crawlen.

Betere gebruikerservaring

De vorige versie van Magento had een onvriendelijke gebruikersinterface die de gebruikerservaring belemmerde. Magento 2.0 heeft een volledig nieuwe en verbeterde gebruikersinterface die het veel gemakkelijker maakt voor zowel winkeleigenaars als klanten. Klanten zullen veel efficiënter door de winkel kunnen navigeren en de producten vinden die ze zoeken. Winkeliers zullen hun bestellingen en andere essentiële taken naadloos kunnen beheren. Daarnaast beschikt Magento 2 ook over een responsief ontwerp. Dit betekent dat het even goed zal werken op elk type apparaat, van smartphones tot desktop computers, zonder de noodzaak van een app. Lees meer over de voordelen van een Magento 2 website.

https://vendic.nl/