CDV INFO
Image default
Marketing

Milieubewust promotiemateriaal bedrukken: de Dopper waterfles

Promotiemateriaal bedrukken is een effectieve vorm van marketing. Helemaal mooi wordt het wanneer u ook nog eens op een duurzaam verantwoorde manier marketing kunt voeren. DPF heeft milieu hoog in het vaandel staan en biedt u daarom de mogelijkheid om duurzame artikelen als promotiematerialen te gebruiken. Sterker nog, de drukkerij heeft zich zelfs gespecialiseerd in het bedrukken van de milieuvriendelijke Dopper waterfles. Behalve duurzaam is de fles mooi en handig tegelijk. Een ideale gadget om als promotie voor uw merk of bedrijf te gebruiken.

Wat is de Dopper waterfles precies?

Wilt u promotiemateriaal bedrukken, dan leent de Dopper waterfles zich daar bij uitstek voor. De fles is een Nederlands ontwerp en draagt bij aan de vermindering van het gebruik van wegwerpflesjes. Elk jaar belanden er miljarden kilo’s plastic in de oceaan. Met het gebruik van een herbruikbare en daarmee milieuvriendelijke waterfles helpt u de plastic soep terug te dringen en zo het tij te keren. Een deel van de omzet wordt door Dopper geïnvesteerd in wereldwijde waterprojecten.

Milieuvriendelijk promotiemateriaal bedrukken en MVO

Laat u promotiemateriaal bedrukken dat milieuvriendelijk is, dan zet u daarmee een belangrijke stap op het gebied van duurzaam oftewel maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Maatschappelijk verantwoord ondernemen houdt in dat u in uw bedrijfsvoering rekening houdt met de effecten ervan op het milieu, de maatschappij en de medewerkers. Marketing mag daarbij uiteraard ook niet uit het oog verloren worden.

De ultieme vorm van reclame

Kiest u voor het bedrukken van promotiemateriaal zoals een Dopper waterfles, dan is dat een nuttige manier om naamsbekendheid te verwerven. Kiest u er namelijk voor om dergelijk promotiemateriaal te bedrukken, dan maakt u niet alleen reclame richting de ontvanger ervan, maar deze draagt uw merk vervolgens ook weer uit in zijn omgeving. Zeker gezien het milieuvriendelijke karakter en het hippe design van Dopper waterflessen, zal uw merk enkel positieve associaties oproepen.

https://dpf-printing.com/

Gerelateerde artikelen

Sign reclame voor jouw bedrijf

e-mailmarketing

Tekst herschrijven tool gratis