CDV INFO
Image default
Financieel

De persoonlijke lening

Als het op lenen aankomt, kent iedereen wel de basics. Voor een auto kan een autolening worden afgesloten en studenten een studentenlening, voor een huis sluit u een hyptoheek af en een credit card is om al het andere te kunnen kopen.

Tegenwoordig is de persoonlijke lening populair. Deze vorm van lening is veel flexibeler dan andere leningen. De looptijd van dergelijke leningen is tussen de 1 en 7 jaar en de de hoogte van de rente is gebaseerd op een combinatie van het persoonlijke inkomen en de krediethistorie van de kredietnemer. Uw BKR registratie, uw inkomen en de hoogte van het leenbedrag is bepalend voor de rente die u gaat betalen. Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten, kunt u dat doen bij een bank en tal van online aanbieders.

Een andere vorm van particulier geld lenen zonder vooruitbetaling is het doorlopend krediet. Bij deze leenvorm, wordt van tevoren een limiet afgesproken. Binnen deze limiet kan er onbeperkt worden opegenomen. Maandelijks wordt er rente doorberekend die op het krediet wordt belast.

Wilt u meer weten over leningen bezoek dan onze website.

http://particuliergeldlenenzondervooruitbetaling.nl