CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Specialist geconditioneerde opslag en vriestransport

Beperkt houdbare producten vragen om een speciale vorm van opslag en vervoer. Deze zogeheten geconditioneerde omstandigheden zorgen ervoor dat levensmiddelen en andere artikelen die snel kunnen bederven de consument of het verdeelcentrum in de gewenste kwaliteit bereiken. De Frigo Group heeft zich gespecialiseerd in vriesopslag en -vervoer. Dankzij lage temperaturen blijven bederfelijke producten langer vers. Dit geldt voor consumptieartikelen die thuis in de vriezer of koelkast worden bewaard, maar natuurlijk ook voor de weg die deze producten in een eerder stadium moeten afleggen. Vanaf de producent tot de consument is het dan ook van belang dat opslag en vervoer onder gecontroleerde omstandigheden plaatsvinden. Zo kan de kwaliteit optimaal worden gegarandeerd. 

Actief door heel Europa
Bedrijven die werken met levensmiddelen weten als geen ander wat de invloed is van temperatuurschommelingen op de houdbaarheid en versheid ervan. Ook veranderingen in de klimatologische omstandigheden tijdens het vervoer kunnen funest zijn. Daarom is het essentieel om voor zorgvuldig geconditioneerd transport samen te werken met een doorgewinterde vervoerspartner. Kiezen voor de Frigo Group betekent kiezen voor een betrouwbare transportonderneming die actief is van Scandinavië tot Zuid-Europa.

Ook specialist in vriesopslag
Voorafgaand aan het vervoer moet bederfelijke waar vanzelfsprekend ook onder bijzondere omstandigheden worden opgeslagen. In afwachting van het koeltransport heeft de Frigo Group twee loodsen voor vriesopslag in Nederland. De vrieshuizen staan in ’s-Heerenberg bij de Duitse grens, en in Nieuw-Vennep in de Randstad. Hier worden diepgevroren producten als patat, vlees, brood, ijs, fruit, vis en groente opgeslagen. De efficiënte opslag- en vervoersmogelijkheden maken de Frigo Group tot de ideale partner.

 

http://www.frigogroup.com/