CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Goedkope scooter lease

Ik ben naar Polderscooter gegaan voor scooter lease. Graag vertel ik mijn ervaring daarover. Want mocht jij ook op zoek zijn naar een scooterbedrijf voor scooter lease, dan help ik jou graag bij jouw keuze wanneer je erover nadenkt om dat bij Polderscooter te gaan doen. Ik kan hen in ieder geval van harte aanbevelen.

Scooter lease bij Polderscooter

Ik had interesse in scooter lease omdat ik voor mijn bijbaantje een scooter nodig heb. Echter heb ik geen behoefte om zo’n ding in een keer te gaan betalen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf waar ik ze kan gaan leasen. Zodoende betaal ik iedere maand een bedrag, weliswaar met rente, maar voor mij alsnog beter dan dat ik het in een keer moet betalen. Daarom ben ik snel naar hun assortiment gegaan om te kijken welke scooters ik kon gaan leasen. En dat bleek voor allemaal het geval te zijn! Onbeperkte keuze dus. Maar omdat ik er niet te veel aan uit wil geven, en toch ook weer geen langzame snorscooter wil, ben ik heel gericht gaan zoeken. En al snel vond ik er een! Ik heb die dan ook direct aangemeld bij Polderscooter als waar ik interesse in heb voor het leasen. Vervolgens moest ik een formulier invullen met allerlei gegevens die nodig zijn voor scooter lease. Nadat ik dat had gedaan, werd de scooter al een paar dagen later afgeleverd!

Mijn eigen scooter

De scooter werd heel erg netjes, en dus ook erg snel, afgeleverd. Ook helemaal rijklaar en door Polderscooter zelf. Ik ben dan ook direct gaan testen hoe hij rijdt. En dat is echt super! Hij is ook sneller dan dat ik had verwacht.

Nu kom ik in ieder geval op tijd aan bij mijn bijbaantje. Want fietsen is toch echt net wat te ver. En mijn autorijbewijs heb ik nog niet. Daarom is een scooter, en specifiek scooter lease, een hele mooie oplossing!