Goedkoper roken met Zorr powermatic 2 plus!

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkoper roken met Zorr powermatic 2 plus!

Tegenwoordig hoeft roken niet meer duur te zijn. Door het gebruik van een professionele sigarettenmaker kunt u namelijk gemakkelijk en snel je eigen sigaretten maken. Het is vaak zeer snel gebeurt en je kunt van een heerlijke sigaret genieten.

Waarom zou je meer betalen?

Roken wordt steeds maar weer duurder en duurder. Belastingen worden hoger, waardoor het genieten van een sigaret steeds meer op de begroting gaat drukken. Door professionele sigarettenmachines zoals de Zorr powermatic of een Fast Easy Filler zijn uw sigaretten in een handomdraai klaar en smaken ze zoals uw eigen vertrouwde merk.

Je eigen vertrouwde merk blijven roken

Je kunt namelijk tabak gebruiken van het merk dat je normaal rook, zo proeft je sigaret niet vreemd, maar geniet je van de voordelen van het zelf maken van je sigaretten. Het zelf maken van sigaretten zorgt namelijk voor een aanzienlijke kosten verlaging! Je kunt wel honderden euro’s op jaarbasis er mee besparen. Dat is natuurlijk goed nieuws voor de fervente roker! Ook het maken van je sigaretten is zeer gemakkelijk en snel te doen.

Snel beginnen met eigen sigaretten maken!

Je hebt een hulzenvuller nodig, wat tabak en lege hulzen. Het tabak en de huls stop je in de sigarettenmaker en met een simpele beweging heb jij je sigaret gemaakt. Indien je het nog professioneler wilt aanpakken, dan kun je gebruik maken van elektrische hulzenvullers.

Hiermee gaat alles nog gemakkelijker en op sommige machines kun je zelfs meerdere sigaretten tegelijk maken. Zo heb jij in een mum van tijd een pakje vol sigaretten gemaakt. Wil je weten welke apparaten er allemaal beschikbaar zijn? Ga dan naar sigarettenmaker.nl en bekijk het gehele assortiment!

http://sigarettenmaker.nl