CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Boobox opslagruimte Roermond de ideale service voor goedkoop verhuizen met tijdelijke opslagruimte

Boobox opslagruimte Roermond is de ideale service voor goedkoop verhuizen met tijdelijke opslagruimte. We leggen je uit waarom deze goedkope manier van verhuizen zo interessant is. De redenen voor een verhuizing lopen sterk uiteen en individuele situaties verschillen vaak. De verhuisservice met opslag bij Boobox is interessant voor een brede groep mensen. We geven voorbeelden die op jou van toepassing kunnen zijn:

 • Vanwege een nieuwe relatie of baan verhuis je tijdelijk naar het buitenland. Je hebt je huur al opgezegd, maar je inboedel en dierbare spullen wil je bewaren. Tijdelijk opslaan van je inboedel is dan een goed en goedkoop alternatief.
 • Je hebt je woning verkocht of de huur al opgezegd, maar de oplevering van je nieuwbouwwoning loopt toch langer uit dan gepland. Tussentijdse opslagruimte voor je inboedel is veel gevallen de enige oplossing.
 • Een scheiding of gedwongen verhuizing zijn weer andere oorzaken. Je hebt nog geen vervangende woonruimte, maar je moet je huidige woning al verlaten. Je inboedel laten opslaan is dan de meest logische oplossing.
 • Je verhuist ongewild van een groter naar een kleiner huis. Bijvoorbeeld een aanleunwoning omdat je al op leeftijd bent en ineens afhankelijk bent van zorg. Een tijdelijke oplossing is het opslaan van alle dierbare spullen die je op dit moment nog niet wilt verkopen of weggeven.
 • Een erkend traditioneel verhuisbedrijf is voor jou te duur. Maar doe-het-zelf verhuizen en een verhuisbusje of aanhanger huren vindt je geen alternatief. Wil je wél zelf in- en uitladen? Boobox opslagruimte Roermond is dan de beste verhuisservice voor jou!

 

Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op via tel. 0475-476319

 

Verhuizen met opslag bij Boobox opslagruimte Roermond, hoe werkt dat?

Bij Boobox je verhuizing inclusief opslag regelen, doe je bij Boobox 24/7 makkelijk online. Deze verhuisservice met opslag is een goedkoop alternatief voor traditionele verhuisbedrijven. Verhuizen en opslag met Boobox, hoe het werkt in de praktijk:

 • Via de website reserveer je een datum, tijdstip en het aantal opslagboxen. 1 mobiele opslagbox heeft een inhoud van +/- 7,5m3 (ongeveer 1 kamer).
 • Hoe lang je inboedel ongeveer moet worden opgeslagen in het depot kun je tijdens het bestelproces makkelijk aangeven.
 • Professionele verhuisdozen bestel je even makkelijk via de webshop. Ze worden ruim van tevoren aan huis bezorgd.
 • Op de door jou gereserveerde datum wordt jouw mobiele opslagruimte bezorgd. Het door jou bestelde aantal mobiele opslagboxen wordt voor je huis geplaatst.
 • Jij gaat vervolgens meteen beginnen met het inladen van je spullen. Als je alles vooraf hebt ingepakt en klaargezet, dan neemt het inladen van een box nog geen uur tijd in beslag.
 • Boobox haalt je spullen op en slaat ze tijdelijk op het depot van Boobox. Wanneer we je spullen moeten bezorgen bij je nieuwe woning geef je door via de website.
 • Boobox bezorgt je inboedel op het nieuwe adres op de door jou gewenste datum, en jij begint zelf weer met het uitladen van de spullen. Appeltje-eitje.

Opslagruimte Roermond – verhuizen met opslag bij Boobox

Een verhuizing met Boobox opslagruimte Roermond regel je makkelijk en snel vanaf € 207,-. Ook voor alleen inboedelopslag schakel je Boobox in. Een mobiele opslagbox van Boobox huur je al vanaf € 69,- per maand. Neem gerust contact op voor vragen en afwijkende wensen. We helpen je graag! Voor vragen of een directe prijsopgave voor je Boobox opslagruimte, neem contact met ons op via tel. 0475-476319

https://boobox.nl/opslagruimte-roermond/