CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren bij Noot.nl

Laatst zochten wij een touringcarbedrijf voor een touringcar huren. Wij willen namelijk een dagje uit organiseren. Maar zoeken daarvoor wel geschikt vervoer natuurlijk! En eigenlijk weten wij ook nog niet waar de reis naartoe moet gaan. Uiteraard hebben wij al wel ideeën, maar nog niets uitgekozen. In dit artikel leggen wij graag uit wie wij zijn, waar wij uiteindelijk een touringcar gaan huren en hoe het dagje uit was.

Touringcar huren bij Noot Personenvervoer

Laatst kwamen wij een advertentie met touringcar huren bij Noot Personenvervoer tegen. Perfect! Precies nu wij daar naar op zoek zijn. Op de website van hen lazen wij dat ze vele verschillende touringcars hebben. Van 16- tot en met 62 persoonsbussen. En daarbij kunnen sommigen van die ook op maat geregeld worden wanneer er bijvoorbeeld sprake is van extra luxe vervoer etc. Maar misschien dat wij eerst maar eens moesten uitzoeken waar het dagje uit naartoe gaat. Dat is voor Noot natuurlijk ook fijn om te weten, als wij contact met hen opnemen. Toen wij daar naar wilden gaan zoeken, zagen we dat ze op de website van Noot Personenvervoer ook een heel overzicht hebben met mogelijke dagtochten. En dat zij dat allemaal kunnen regelen! Dus niet alleen het vervoer met een touringcar, maar ook de entree etc. En in dat overzicht stonden de meest leuke dagjes uit, waar wij nog totaal niet aan hadden gedacht! Zo ook een tocht over het water met high tea.

Het dagje uit met Noot

Uiteindelijk kozen we daar dus voor. En dat hebben wij gecommuniceerd met Noot. Zij reageerden direct enthousiast. Op de dag dat het zover was stonden ze al vroeg klaar op de vooraf afgesproken locatie. Wij zijn daar met de touringcar naartoe gereden. En daar aangekomen met een boot over het water gegaan bij Elburg. Het was hartstikke leuk! En mocht jij een touringcar willen huren, dan kunnen wij Noot zeker aanraden!