CDV INFO
Image default
Vervoer en transport

De juiste werkkleding stuk voor de professional

Betaalbare werkkleding voor diverse beroepsgroepen

Bij Nijhof Safety vind je werkkleding verschillende beroepsgroepen en professionals, werkzaam zowel voor de privé als publieke sector. Zo verkopen wij professionele werkkleding voor de bouw, voor schilders en hoveniers. Maar ook voor brandweer, defensie, politie en hulpverlening bieden wij uitstekende werkkleding en werkschoenen. Hierbij bestaat onze grootste collectie schoenen uit Haix schoenen, waarvan wij exclusief online reseller van zijn. Haix schoenen onderscheiden zich door het gebruik van zeer hoogwaardig materiaal en intelligente oplossingen die het werk van de professional vergemakkelijken. Neem ook een kijkje bij onze andere accessoires voor een goede voorbereiding van je werkdag.

Hoe vaak sta jij stil bij het belang van representatieve werkkleding?

We staan er niet vaak bij stil, maar goede nette representatieve bedrijfskleding is het visitekaartje van je bedrijf. Wanneer personeel over de vloer komt bij je klanten, wil je dat dit er netjes en zakelijk eruit ziet. Het straalt ook een mate van vertrouwen uit. Natuurlijk wil je je personeel kleding laten dragen waarin ze zich comfortabel voelen. Dat is goed voor een krachtige en zelfverzekerde uitstraling!

Duurzame en stevige jassen en vesten die tegen een stootje kunnen

Met een goede werkjas of veiligheidsvest weet je dat je het werk een stuk prettiger én veiliger zal worden. Nijhof Safety verkoopt hi-vis veiligheidsjassen van het merk Tricorp in de bekende oranje en gele kleuren, die wind- en waterdicht zijn. Het zijn jassen voor zware toepassingen, maar wel robuust, waterdicht en functioneel. Ook uitstekend toepasbaar bij regen, wind en sneeuw.

Waarom goede werkschoenen onmisbaar zijn

Er is een reden waarom werkschoenen, werkschoenen zijn. Ze bieden extra steun voor voetzolen en enkels en voorkomen zodoende zere voeten, versleten knieën en rugproblemen. Werkschoenen vormen de basis van een goede werkhouding. Andere redenen waarom schoenen écht onmisbaar zijn:

1. ze voorkomen blessures en verzuim

Vallend gereedschap, scherpe voorwerken of metaalspetters. Zaken die ene normale schoen niet kunnen verdragen. Werkschoenen wel en deze zijn daarvoor ook gemaakt. Voorkom blessures en verzuim door het dragen van goede werkschoenen. Let erop of je S1, S2 of S3 schoenen nodig hebt voor je werk.

2. ze houden de voeten op de juiste temperatuur

Wanneer je de hele dag moet staan of lopen voor je werk wil je je voeten goede comfort bieden. Zweet voeten is een vervelend en vaak voorkomende dingetje. Nadeel van zweet voeten is dat het voeten gevoelig maakt voor blaren. Niet zo fijn als je de hele dag moet staan. Werkschoenen bevatten doorgaan een waterdicht membraan en/of een ademende voering. Zo blijf het klimaat in de schoen altijd op temperatuur en niet te vochtig.

3. ze voorkomen uitglijden

Werkschoenen zijn (bijna) altijd voorzien van een anti-slip zool. Een absolute must als je werkt op natte of gladde vloeren en niet wil uitglijden. Een vervelende val is zo gemaakt!

Een ruim assortiment bedrijfskleding

Nijhof Safety is een resultaat van jarenlange ervaring in schoenen ( met dochtermaatschappij Nijhof Schoenen bv ) met daaropsluitend een uitgebreid assortiment dat professionals uit diverse beroepsgroepen van een complete outfit kan voorzien. Van onderkleding, werkbroeken en sweaters tot parka’s en pilot jacks.

http://www.youtube.com/watch?v=T5OGDp3td0M

https://www.nijhofsafety.nl/