Taxi Rosmalen

      Reacties uitgeschakeld voor Taxi Rosmalen

Taxi Rosmalen

Taxi Rosmalen voor Particuliere en zakelijke diensten oftewel de straattaxi’s van Taxibedrijf Rosmalen rijden 7 dagen per week 24 uur per dag, vanaf diverse standplaatsen NS Station Rosmalen of vanaf de binnenstad en op bestelling. Wij zullen u altijd via de meest economische route veilig op uw plaats van bestemming brengen. Wij proberen een snelle service te verlenen maar bij grote drukte (feestdagen & weekenden) wordt er wel een eerlijke wachttijd opgegeven. Mocht deze opgegeven tijd door omstandigheden uitlopen dan wordt u, teruggebeld door onze taxi centrale Rosmalen.

Schiphol Taxi Rosmalen

Taxicentrale in Rosmalen Schiphol heeft als specialisme luchthavenvervoer. Zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers kunnen bij Taxi Rosmalen snel, veilig en voordelig een taxi of taxibus boeken. Voor vervoer naar en van Schiphol hanteren wij speciale tarieven. U reist op een comfortabele en voordelige manier. U wordt door onze chauffeur opgehaald bij het meeting point en naar uw specifieke vertrekhal op het vliegveld gebracht.

Wij adviseren om niet meer dan 3 personen in een 4-persoons wagen te plannen, dit in verband met de veelvoud aan bagage. Het is dan wenselijk om een Taxibus Rosmalen 8-persoons taxibus te reserveren. Zo weet u zeker dat alle bagage ook daadwerkelijk mee kan.

Gaat er een klein kind mee? U kunt uw eigen kinderzitje meenemen, de taxichauffeur zal deze mee terug nemen en er zorg voor dragen dat uw eigen kinderzitje ook op de terugweg aanwezig is. Gaarne dit bij de reservering aan te geven.

 

http://www.taxiservicedenbosch.nl/taxi-rosmalen