Goedkope bomen kopen

      Reacties uitgeschakeld voor Goedkope bomen kopen

Recent ging ik goedkope bomen kopen. Maar bij welke boomkwekerij heb ik dat gedaan? En welke bomen zijn het geworden? Op die vragen geef ik graag een antwoord. Wij zijn daar in ieder geval naartoe geweest. Want het is eigenlijk een webshop. Maar zoiets al bomen bestel ik liever niet online. Die bekijk ik liever met eigen ogen. Dan kan ik ook de kwaliteit beter beoordelen.

Bomen kopen bij Van IJmeren

Wij zijn gaan Googelen op bomen kopen en vonden zodoende Van IJmeren. Daar lazen wij op de webshop dat je dus online bomen kunt kopen. Maar dat je ook van harte welkom bent om een bezoekje te brengen aan de boomkwekerij. Omdat ik daar dus interesse in heb, heb ik dan ook een afspraak gemaakt. En daarbij aangegeven dat ik interesse heb in de dakbomen.

Op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip daar aangekomen stond een medewerker van boomkwekerij Van IJmeren mij al op te wachten. Vervolgens heeft hij mij geleid naar de dakbomen toe. En ze zagen er prachtig uit! Ook stonden ze nog allemaal in de grond. Zodoende konden ze dus altijd vers gerooid worden. Daarna vroeg hij mij naar wat voor een soort dakbomen ik op zoek was en hoe mijn tuin eruit zag van waar de bomen geplaatst moesten worden etc. Ik gaf dan ook aan dat ik de normale dakbomen het mooist vond. En ik zag dat ze die voor een groot deel ook allemaal gepoot hadden. Daarnaast groeit hij heel snel, gaf hij aan.

Bomen gekocht

Uiteindelijk heb ik die dan ook gekocht en zijn het er in totaal vijf geworden. En van topkwaliteit allemaal. Voor tevens een voordelige prijs! Ik kan de boomkwekerij Van IJmeren uit Kesteren dan ook van harte aanbevelen. En zoals de verkoper al aangaf groeien de bomen hartstikke snel!