CDV INFO
Image default
Beauty en verzorging

Waarom ook jij een tragus- en helixpiercing moet hebben

Ben je op zoek naar een leuke tragus- en helixpiercing en wil je weten waar je het allermooiste exemplaar kunt vinden? Grote kans dat Aramat Jewels heeft waar jij naar op zoek bent. Deze webshop heeft namelijk een super groot aanbod aan juwelen, waaronder een heleboel leuke tragus- en helixpiercings. Je doet er je voordeel mee om uitgebreid in het ruime assortiment rond te neuzen. Laat je verrassen door de vele verschillende sierstenen en de betaalbare prijzen. Wist je dat je behalve oorbellen ook heel veel pols- en halssieraden tegen zult komen? Ben je een liefhebber van afwisseling? Dan ben je aan het juiste adres bij Aramat Jewels. Een tragus- en helixpiercing kun je op meer dan één manier dragen: dat betekent dat geen twee dagen met dezelfde set oorbellen precies hetzelfde hoeft te zijn. Je vindt heel gemakkelijk een oorbel in jouw lievelingskleur of een steentje dat naadloos aansluit bij jouw unieke stijl.

Een piercing voor elke vrouw

Er is voor elke vrouw en ieder meisje wel een leuk sieraad te vinden. Dat kan een oorbel zoals een tragus- en helixpiercing zijn, maar het kan natuurlijk ook een armband of een ketting zijn. Houd je van felle kleurtjes of ben je meer van bescheiden zwart en wit? Ga je voor siersteentjes of kies je liever voor een pure zilveren schittering? Het zilver in de collectie heeft het 925 sterling zilver keurmerk. De tragus- en helixpiercing is gemaakt van chirurgisch staal. Dit is staal van de allerbeste soort: duurzaam en houdbaar. De kleur gaat dan ook niet verloren.

Laat je oorpiercing gratis verzenden

Wist je dat een tragus- en helixpiercing bij Aramat Jewels gratis wordt verzonden? Dat geldt voor ieder bezorgadres binnen de Nederlandse grenzen. Je betaalt geen extra kosten voor de bezorging, die ook nog eens razendsnel is. Voor 16:00 uur bestellen betekent namelijk dat het product nog dezelfde dag naar jou wordt toegezonden. Zo kan je er zo snel mogelijk van genieten.

https://www.aramatjewels.com/