CDV INFO
Image default
Internet

Tien reden om Ziggo webmail te gebruiken

Ziggo is de grootste Nederlandse webmail provider, en als je van plan bent een abonnement te sluiten met een webmail provider, is het essentieel te weten welke de beste is. In dit geval kunnen we kort zijn, want Ziggo is niet alleen de grootste maar ook de beste webmail provider van Nederland, en om dit te illustreren zijn hier tien reden om een webmail abonnement bij Ziggo te sluiten.

  1. Ziggo webmail heeft een overzichtelijke simpele interface, waardoor je makkelijk je weg kunt vinden in de web omgeving.
  2. Ziggo webmail geeft je de optie om een centrale plek te creeren waar je mail van andere webmail providers zoals gmail kunt ontvangen.
  3. Ziggo webmail geeft een overzicht van al je sociale media, bijvoorbeeld Facebook en Twitter. Je hoeft dus niet meer afzonderlijk in te loggen om je verschillende sociale media- en e-mail-accounts te betreden.
  4. Simpel in gebruik
  5. Webmail is simpel te gebruiken. Ga naar de website, voer je gebruikersnaam en wachtwoord in het vak dat je ziet en je e-mail verschijnt op het scherm. Ga daarna naar je email want je kunt dan verzenden, ontvangen en je e-mail bekijken.
  1. Veiligheid Webmail is server-gebasseerd met bewezen beveiligingsfuncties. webservers , zijn zeer betrouwbaar en geven een gevoel van zekerheid.
  1. Overal je mail, agenda, sociale media, foto’s en bestanden kunnen           bezichtigen, Ziggo webmail is je eigen startpagina online van waaruit je mailt en persoonlijke bestanden opslaat. Die bestanden kun je centraal vanuit Ziggo mail beheren, raadplegen en versturen.
  1. Alle informatie is online opgeslagen dus uitwisseling van data bij overgang van je oude pc naar een nieuwe behoort tot het verleden.
  1. e-mailberichten en relaties op de verschillend apparatuur die u bezit (pc, tablets en mobiel) worden makkelijk met elkaar ‘gesynchroniseerd’: op al uw apparaten (mobiel of niet mobiel) heb je eenzelfde status en dezelfde berichten. De berichten worden niet op je pc gedownload, je hebt dus als het ware geen last van virussen.
  2. Geen back-up nodig, die wordt automatisch gemaakt door Ziggo de webmail provider.

 

http://ziggowebmail.info/

Gerelateerde artikelen

Waar kan ik de beste webhosting vinden?

Telfort webmail, een verstandige keuze

Ontdek wat er mogelijk is met internet bij jou thuis