CDV INFO
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed: vakantiewoningen

Geld investeren in een vakantiewoning kan een interessante optie zijn. Als u geld wilt investeren in vastgoed, dan kan investeren in een vakantiewoning leuke voordelen opleveren zonder grote zorgen. Zeker wanneer u ervoor kiest om te investeren in vastgoed bij Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf is een bekende speler in het recreatief toerisme en trekt jaarlijks een constante stroom aan gasten. Center Parcs is te vinden op 282 locaties en beschikt over ruim 45.800 appartementen, woningen aan zee en cottages in Frankrijk en andere landen. Daarnaast beschikt 38% van deze woningen al over een eco-label of ander milieucertificering.

Betrouwbaar en duurzaam

Investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed zorgt ervoor dat u dit op een duurzame manier kan doen en daarnaast is het een veilige en betrouwbare investering. Dit komt doordat u altijd verzekerd bent van gegarandeerde huuropbrengsten ongeacht het wel of niet verhuren van uw vakantiewoning. Daarnaast streeft Center Parcs Vastgoed ernaar om alle woningen en parken zo duurzaam mogelijk te maken of te ontwikkelen. Hierbij wordt er gekeken naar het zo klein mogelijk houden van de ecologische voetafdruk en willen ze ervoor zorgen dat het milieu en de natuur zo min mogelijk hinder ondervinden van het recreatief toerisme.

Op zoek naar meer informatie?

Heeft u interesse in investeren in vastgoed en wilt u geld investeren in Center Parcs Vastgoed, maar bent u nog op zoek naar meer informatie? Dan kunt u altijd terecht bij de adviseurs van Center Parcs Vastgoed. Zij hebben jarenlange kennis en ervaring tot hun beschikking waarmee ze u uitgebreid kunnen informeren en adviseren met betrekking tot investeren in vastgoed. Daarnaast zijn er ook regelmatig informatie- en verkoopdagen die u kunt bezoeken om te kijken of u geld wilt investeren in Center Parcs Vastgoed. U kunt samen met de adviseurs zoeken naar de beste optie voor u.