CDV INFO
Image default
Dienstverlening

EASY RIDER: INTRODUCEERT DE VOLLEDIG NIEUWE HOVERKART!

Sinds de ontdekking van deze nieuwe, levens-veranderende, manier van plezier beleven aan onze hoverboard, hebben we zitten denken over wat nu exact de aantrekkingskracht is van het ombouwen van een Hoverboard naar een HoverKart.

Oké, er komt zekere mate van luiheid kijken bij waarom we dit product zo leuk vinden. We krijgen de kans om van ons board te genieten terwijl we zitten. Dat is nog eens luxe! Het rijden met een Hoverboard is altijd leuk, maar dankzij de Hoverboard Hoverkart is balanceren niet meer nodig. Wat betekend dat de kans een YouTube hit te worden na een hilarische valpartij een stuk kleiner is.

 We zijn onze hoverboards nog lang niet zat, maar deze toevoeging heeft wel een indruk op onze familie gemaakt. Wanneer je je board minder bent gaan gebruiken of je kinderen kijken er niet meer naar om, dan weten wij zeker dat de Hoverkart iedereen weer opnieuw verliefd laat worden op hun Hoverboard.

 Hoe moet je anders een HoverKart binnen 15 minuten maken en er mee rond racen? Het is een snelle manier van voortbewegen en je krijgt echt dat HoverKart gevoel zonder dat je op een kartbaan bent. Waar je ook bent, overal kan je genieten van dat snelle gevoel van rondrazen in een HoverKart. 

Ben je gelukkig genoeg om twee Hoverkarts in huis te hebben of een vriend heeft er ook één, dan kan je echt fantastische races houden. Of je dit nu doet voor een prijs (wat echt vet zou zijn), of je wilt gewoon zien wie het snelste is, dit zorgt echt voor urenlange entertainment. 

Geef het toe, het moment dat je de iHoverboard Hoverkart zag, wilde je direct weten hoe het voelt om je board op zo’n leuke nieuwe manier om te bouwen. De kans is groot dat wanneer je hebt ervaren wat het is om op zo’n unieke wijze rond te rijden, dat je nooit meer wilt stoppen. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben…

 

 

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/