CDV INFO
Image default
Dieren

Breng uw huisdier onder in een goed dierenpension in de buurt van Chaam

Gaat u op vakantie en moet u uw hond of kat achterlaten? Of zit uw hond regelmatig lang alleen thuis als u naar uw werk gaat? U kunt uw huisdier met een gerust hart onderbrengen bij een dierenpension in de buurt van Chaam. Dierenpension de Wildert ligt ten noordwesten van Chaam, op een korte afstand van Breda. Bij dit dierenpension worden huisdieren verzorgd volgens de richtlijnen die de brancheorganisatie DiBeVo heeft opgesteld om hun welzijn te beschermen. Het pension is actief sinds 2006 voor meerdaagse opvang. Omdat daar veel vraag naar was, is er sinds kort ook een dagopvang beschikbaar op doordeweekse dagen.

Ingericht voor een comfortabel verblijf

Als u uw hond of kat in de handen van anderen achterlaat, wilt u natuurlijk weten dat ze goed terechtkomen. Het dierenpension in de buurt van Chaam is ruim opgezet en zo ingericht dat huisdieren er comfortabel kunnen leven. Alle binnenverblijven zijn verwarmd. De katten worden ondergebracht in ruimtes die zijn ingericht als huiskamers, omdat ze zich het beste voelen in een omgeving die vertrouwd aandoet. Voor het voeren van de katten zijn aparte ruimtes gereserveerd. De honden krijgen alle gelegenheid om buiten rond te rennen en te spelen. Bij slecht weer is er binnen ook ruimte beschikbaar voor het spelen.

Ervaar het gemak van extra services

Komt het u niet goed uit om uw huisdier naar dierenpension Chaam te brengen en het na afloop van zijn verblijf weer op te halen? U kunt dan gebruik maken van een haal- en brengservice. Het is bovendien handig dat u uw hond of kat in het pension kunt laten registreren en chippen. U kunt ook regelen dat uw hond wordt getrimd en een goede wasbeurt krijgt tijdens het verblijf. Ook als uw hond er niet verblijft, bent u welkom bij de hondentrimsalon die aan het dierenpension nabij Chaam is verbonden.