CDV INFO
Image default
Tweewielers

Tweedehands fietsen kopen: goedkoop en duurzaam

Bij een nieuwe fiets kopen denk je waarschijnlijk niet meteen aan tweedehands fietsen. Maar als je graag duurzaam bezig bent dan is een tweedehands fiets een overweging waard. Nederlanders houden van fietsen wat blijkt uit de verkoopcijfers: per jaar worden er duizenden nieuwe fietsen verkocht, met als recordjaar 2020 waarin er meer dan 1,1 miljoen nieuwe fietsen over de toonbank gingen. Dat was niet omdat er een miljoen fietsen rijp waren voor de sloop, want veel van deze afgedankte fietsen verkeren meestal nog goede staat. Na een beetje liefde en een opknapbeurt zijn deze fietsen prima in staat om nog jaren mee te gaan. Kies je voor een tweedehands fiets, dan is dat dus goed voor het milieu en voor je portemonnee. 

Tweedehands fietsen van kwalitatieve merken voor een aantrekkelijke prijs

Met al die goede tweedehands fietsen die er nog zijn is het dus niet nodig om een splinternieuwe fiets te kopen en kun je veel geld besparen. Kijk bijvoorbeeld eens in de webshop van Gewoonfietsen.nl of in de winkel van Zoetermeer, daar vind je honderden tweedehands fietsen van kwalitatieve merken als Gazelle en Batavus. Er is voor elke doelgroep wel wat te kiezen, zoals diverse modellen stadsfietsen, omafietsen, transportfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen voor zowel dames en heren. Deze fietsenwinkel in Zoetermeer biedt bij de aankoop van een tweedehands fiets ook 3 maanden garantie en hij wordt rijklaar afgeleverd. Doet je fiets het nog goed en heb je alleen een onderdeel nodig? Dan kun je ook onderdelen kopen zoals als verlichting, pedalen en kinderzitjes.

Bekijk het assortiment of kom langs voor een testrit

Het makkelijkste bestel je een tweedehands fiets via de webwinkel, maar je kunt ook langskomen voor advies of om een testrit te maken en de fiets van dichtbij te bekijken. Kijk dus snel op de website van Gewoonfietsen.nl voor het complete aanbod aan tweedehands fietsen die niet kunnen wachten om bij jou aan een nieuw leven te beginnen.

Gerelateerde artikelen

Vespa leasen in Almere

Scootparts

Brommer