CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Buitengewoon Mediation Maastricht

In onze zoektocht naar een mediator in Maastricht, hebben wij Buitengewoon Mediation ingeschakeld. Klik hier voor de website. En wij kunnen hen iedereen van harte aanbevelen! Zij hebben onze echtscheiding namelijk tot in de puntjes goed geregeld. Vandaar dat wij deze referentie schrijven.

Scheiden met kinderen

Natuurlijk is een echtscheiding niet leuk. Maar het was voor iedereen toch echt de beste oplossing. Met name voor onze kinderen vinden wij het heel erg dat het zo ver is gekomen. Daarom zijn wij in onze zoektocht naar een mediator uit Maastricht of omgeving gaan letten op dat hij of zij wel kindvriendelijk zijn. Dus dat er de beste oplossingen komen voor de kinderen. Zij zijn namelijk nog minderjarig. En op het internet hadden wij al allerlei dingen gelezen over dat er dan een ouderschapsplan geschreven moest gaan worden, dat er kinderalimentatie om het hoekje kwam kijken etc. Maar daar hebben wij dus nog helemaal geen ervaring mee! En dus moeten wij goed ondersteund en begeleid worden daarin. Daarom zijn wij zo blij met Buitengewoon Mediation. Zij staan namelijk heel erg dicht bij je, wat het erg persoonlijk maakt. En bieden je altijd de helpende hand wanneer je ergens niet uitkomt. Bijvoorbeeld over het opstellen van een ouderschapsplan. Wij hadden eerst namelijk geen enkel idee van wat we daarin moesten gaan zetten. Maar binnen de kortste keren kwamen ze bij Buitengewoon Mediation al met allerlei ideeën. Iets wat ons nog maar ideeën gaf om erin te zetten.

Mediator uit Maastricht

Ook de partneralimentaties en kinderalimentaties zijn nu goed geregeld. Iets wat zonder Buitengewoon Mediation nooit was gelukt! Daarom kunnen wij hen, wanneer je op zoek bent naar een mediator uit Maastricht, van harte aanbevelen! Tevens kwamen mijn ex en ik er nooit zo goed uit en kwamen wij daardoor in een conflict, maar daar gingen ze bij Buitengewoon Mediation Maastricht ook erg goed mee om.