CDV INFO
Image default
Woning en Tuin

Een nieuwe schuifpui

We hebben ongeveer 3 maanden geleden besloten om een mooie schuifpui te gaan monteren in ons huis. Nu zit er nog een grote muur met wat ramen er in maar nu is het idee dat een stuk muur weg gaat en er een mooie schuifpui voor in de plaats komt. Het leek ons heerlijk dat we in de zomer lekker de pui open konden doen en dan lekker naar buiten te gaan. Ook is het meteen veel lichter in de kamer en lijkt het een stukje groter. Volgend jaar lijkt het ons ook leuk om een serre te gaan bouwen en dan past een schuifpui er ook goed bij. We willen wel een bedrijf wat van aanpakken weet en wat alles in 1 keer voor ons kan regelen zodat we niet te lang zonder muur zitten en in de troep hoeven te leven.

Schuifpui van Schipper Ede

We wilden natuurlijk wel een goed bedrijf vinden en gingen hiervoor naar vrienden van ons die vorig jaar ook een mooie schuifpui hadden laten plaatsen. Het bedrijf dat dit voor hen had gedaan was genaamd Schipper Ede. Ze waren er erg over te spreken en we hebben het resultaat zelf gezien en dat ziet er erg mooi uit. We gingen kijken op hun site en het zag er allemaal erg professioneel uit. Daarom maakte we een afspraak en liepen we de showroom door om te kijken of Schipper Ede aan onze wensen kon voldoen. Ze hadden erg mooie producten en de goede medewerker liet ons alle beschikbare schuifpuien zien.

Het eindresultaat

Wat ziet het er mooi uit zeg. De monteurs van Schipper Ede hebben echt mooi vakwerk afgeleverd en we zijn heel erg tevreden. We kijken nu al erg uit naar de lekkere zomerdagen waarin we zo naar buiten kunnen lopen. Onze dank gaat uit naar Schipper Ede, erg goed en professioneel werk. Erg bedankt en we zullen jullie zeker aanbevelen bij mensen die we kennen.