CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Wat zijn PVT-panelen en wat is zonneboiler verwarming?

PVT-panelen zijn al enkele jaren enorm in opkomst. PVT is de afkorting voor Photo Voltaic Thermal. We hebben het hier over een zonnepaneel dat zonlicht omzet in elektriciteit, maar een product dat tevens in staat is warmte te genereren met behulp van de geïntegreerde warmtewisselaar waarover deze beschikt. PVT-panelen zijn de innovatieve opvolgers van de reguliere zonnepanelen. Je wekt er stroom én warmte mee op en behaalt zo een maximaal rendement.

Warm water, stroom en verwarming

PVT-panelen kennen een belangrijk voordeel ten opzichte van gewone zonnepanelen. Je kunt ze namelijk gebruiken om CO2-uitstoot en het gebruik van gas te verminderen. Je kunt het allergrootste deel van de zonne-energie in elektriciteit en warm water omzetten. Maar wist je dat je de panelen ook prima met een warmtepomp kunt gebruiken en zo ook voor verwarming kunnen worden ingezet? Voor reguliere zonneboiler verwarming en de hybride panelen vind je in HRsolar een betrouwbare partner. De fabrikant mag zich al acht jaar lang het bedrijf noemen dat zijn klanten met zijn zelfontworpen en -vervaardigde producten het hoogste rendement biedt.

Een fabrikant die bekendstaat om zijn vooruitstrevende innovaties

Dé specialist, die gevestigd is in Zuid-Holland en enkel met erkende en opgeleide dealers samenwerkt, maakt gebruik van vooruitstrevende technieken die door de bij het bedrijf werkzame specialisten steeds verder worden verfijnd. De fabrikant voorziet je graag van allerhande adviezen omtrent het juiste systemen en geeft je bij de keuze voor zonneboiler verwarming als kers op de taart ook tien jaar garantie op de collector en de boiler.

Koop de producten van Hollandse bodem

HRsolar is al sinds 2002 specialist op het gebied van zonneboiler verwarming. Met zonneboiler verwarming heb je op een duurzame manier warm en schoon water in je huis. De producten zijn stuk voor stuk in Nederland ontworpen en vervaardigd. Bij de fabrikant kun je dan ook met al je vragen en keuzetwijfels terecht. De in Zuid-Holland gevestigde specialist heeft als doel een uitstekende klantenservice te bieden, maar Nederland ook te helpen in de richting van een fossielvrije toekomst. Ga langs bij een van de dealers en koop de producten.

Gerelateerde artikelen

Repareren van een Apple iPhone 4 scherm Digitizer is snel en gemakkelijk

Buitengewoon Mediation Maastricht

Welke opties zijn er om een reuzenrad te huren in Nederland