CDV INFO
Image default
Dienstverlening

De makelaar in Delft zorgt voor snelle verkoop van uw woning

Er kunnen zich situaties voordoen waarin u snel uw woning wilt verkopen. Het is dan zaak om een betrouwbare makelaar in Delft te vinden die dit voor u kan regelen. Als u en uw partner uit elkaar gaan kan het bijvoorbeeld wenselijk zijn om de voormalige echtelijke woning snel te verkopen. Ook als een huis van een overledene verkocht moet worden wilt u dit snel kunnen afhandelen als nabestaande of executeur-testamentair. De makelaar kan een taxatie doen en heeft vaak al een lijst van mogelijke gegadigden beschikbaar die hij kan benaderen. Vaak is het niet eens nodig dat een woning openbaar te koop wordt gezet. Als dat wel gebeurt is de kans groot dat er zich snel belangstellenden zullen melden.

U bepaalt altijd zelf de verkoopprijs

U bepaalt als eigenaar natuurlijk zelf voor welke prijs u uw woning te koop aan wilt bieden. De makelaar in Delft kan u aan de hand van een taxatie wel een richtprijs geven. Deze prijs is gebaseerd op de woning, de ligging, de staat van onderhoud en het energielabel. Dit label is verplicht bij verkoop van een huis en dient u als verkopende partij op tijd aan te vragen. Een woning is natuurlijk aantrekkelijker als er al energiebesparende maatregelen zijn genomen. Denk daarbij aan isolatie van de muren, de vloeren en het dak of de aanwezigheid van een warmtepomp of zonnepanelen.

Kom er snel achter wat uw huis waard is

Als u verkoopplannen heeft voor uw huis dan heeft u wellicht al een ander huis op het oog. Om te weten of u dit kunt financieren is het belangrijk om te weten wat uw huidige woning waard is. V&W Makelaars in Delft kan u hierover duidelijkheid geven door middel van een taxatie. U kunt hiervoor een afspraak maken bij deze makelaar in Delft door het contactformulier op de website in te vullen. Hier vindt u ook meer informatie over de werkwijze.