CDV INFO
Image default
Sport

Van Schaik Personal trainer Ede

Laatst was ik op zoek naar een personal trainer Ede en vond ik Van Schaik Personal Training. Graag leg ik in dit blogje uit waarom ben ik op zoek was naar een personal trainer uit Ede, hoe ik hen heb gevonden, waarom ik voor hen heb gekozen en natuurlijk wat het resultaat tot zover is.

Personal trainer Ede inschakelen

Ik wil graag een personal trainer Ede inschakelen omdat ik als doel heb een gezondere leefstijl te krijgen. Daar was ik al eerder mee aan de slag gegaan. Maar toen zonder een personal trainer. Echter merkte ik dat ik toen niet de motivatie had die ik waarschijnlijk wel zal hebben wanneer ik gebruik maak van personal training. Althans, dat zij een kennis van mij. Hij zat namelijk met hetzelfde probleem als ik. En zodoende heeft hij een personal trainer ingeschakeld. Met als voordeel dat je daardoor de hele tijd 1 op 1 bent en daardoor heel erg gemotiveerd raakt. Zoiets beval hij mij dan ook van harte aan! De reden dat ik een gezondere leefstijl wil krijgen is omdat ik last heb van stress. En dat komt voornamelijk door de manier van leven op dit moment. Op het werk is het hartstikke druk en daar omheen doe ik helemaal niets, behalve malen over sommige dingen van het werk.

Personal trainer zoeken

Maar nu moet ik dus nog een personal trainer uit Ede zien te vinden. Ik woon daar namelijk en dan lijkt het mij uiteraard handig de trainer zelf ook uit Ede te laten komen. En zodoende ben ik op het internet gaan zoeken. En al gauw kwam ik Van Schaik Personal Training tegen! Op de website zag het er allemaal goed uit. En straalde het kwaliteit en vakkennis uit. Ik heb dan ook contact met hen opgenomen.

Tot nu toe heb ik een aantal trainingen gehad. En ik voel mij al veel lekkerder in mijn vel zitten!