CDV INFO
Image default
Dienstverlening

Arbodiensten zoeken

Laatst was ik opzoek naar een arbodienst en kwam ik de vliegendearbodienst.nl tegen. Ik was opzoek omdat ik sinds kort een eigen onderneming begonnen was met 4 werknemers. De zoektocht naar Arbodiensten was een best moeilijke, maar toen ik de Vliegende arbodienst tegen kwam. Op de overzichtelijke mooie website stond veel informatie, maar deze waren allemaal heel duidelijk. En dus besloot ik in zee te gaan met de Vliegende Arbodienst.

Waarom de vliegende arbodienst?

De Vliegende Arbodienst is niet zomaar een arbodienst. Zij werken volgens een geheel nieuw en slim concept, waarbij je als bedrijf altijd voordelig uit bent. Elk bedrijf is verplicht zich deskundig te laten ondersteunen bij het arbo- en verzuimbeleid. Deze kosten zijn hoog ondanks dat je bedrijf een laag ziekteverzuim heeft. Ondanks dat is dat super tegenstrijdig. Bij de Vliegende Arbodienst betaal je niets per werknemer per jaar! Hierdoor is de Vliegende Arbodienst een stuk goedkoper met minstens dezelfde kwaliteit.

De dienstverlening is heel snel door korte communicatie lijnen en regionale spreiding.  De vliegende arbodienst is geen gewone arbodienst maar een modern alternatief. De vliegendearbodienst.nl is de snelste en goedkoopste en daardoor wellicht ook wel de beste. De Vliegende Arbodienst is bijzonder doordat veel contact wordt gelegd via internet.

Ben jij geïnteresseerd in wat de Vliegende arbodienst voor jouw, als organisatie of bedrijf kan betekenen, dan is het zeker een aanrader om de website eens te gaan bekijken. Hierop staat namelijk nog veel meer informatie, wat voor jouw van belang kan zijn. Ook kan je met spoed een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RIE) aanvragen. Maar de Vliegende Arbodienst kent nog veel meer diensten. Denk dan aan chauffeurskeuring, advies en hulp, spoedcontrole, Wet verbetering Poortwachter en een Crisisinterventie.

Wil je weten wat dit allemaal is? Kijk dan eens op de website van de vliegende arbodienst.